Βαρουφάκης: To πρόγραμμα Θεσσαλονίκης ήταν ανοησία

Βαρουφάκης: To πρόγραμμα Θεσσαλονίκης ήταν ανοησία Facebook Twitter
3

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, ο ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τον είχε πληροφορίες πως δεν θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν μία ανοησία, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος είχε διαφωνήσει ανοιχτά με άρθρο του.

Υποστήριξε πως η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου του ζήτησε να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών με το επιχείρημα ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και δεν θα δεσμεύεται από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Αφηγήθηκε μάλιστα ολονύχτια συζήτηση που είχε το Νοέμβριο του 2014 σε σπίτι στην Κυψέλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μιλούσε για την οικία Τσίπρα, όπου τα ξημερώματα αποδέχτηκε να γίνει ΥΠΟΙΚ.

«Έρχεται ένας άνθρωπος και σου λέει 'δύο μήνες θα είμαι πρωθυπουργός, εσύ τι θα κάνεις;. Θα αναλάβεις;' Εκεί δεν μπορούσα να αρνηθώ», είπε. Προσέθεσε πως έθεσε έναν ακόμα όρο, να εκλεγεί βουλευτής.

 πηγή: skai.gr

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τα έχουμε ξαναπεί, μνημονεύοντας και τον "αρχιτέκτονα" του προγράμματος Θεσσαλονίκης Σταθάκη, που ...ακόμη τελεί εν νιρβάνα.Δεν είχαν λοιπόν "αυταπάτες", που μας είπε ο Τσίπρας μετά.Αποδεικνύεται δηλαδή ότι αμφότεροι Τσίπρας και Βαρουφάκης, χωρίς ίχνος ντροπής - ελλείψει ήθους - και σοβαρότητας - ελλείψει ικανότητας - ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ σαν όρνια (που μέχρι την ψήφο μας έλεγαν πολίτες).Μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, αγραβάτωτοι και ψυχεδελοπουκαμισάτοι, ελεύθεροι και ωραίοι (νόμιζαν). Και μας επιβάρυναν οικονομικά ακόμη περισσότερο αντί να μας ελαφρώσουν.Μακάρι στις επόμενες εκλογές να δείξουμε ότι δεν είμαστε ...τόσο όρνια.
No shit, Sherlock!Σωστά, μόνο αυτό ήταν το πρόβλημα. Δεν ήταν σαν την υπέρπανέξυπνη διαπραγμάτευση-εκβιασμό "αν-δεν-μου-δωσετε-οσα-θελω-θα-κρατησω-την-ανασα-μου", τα αέναα ομόλογα και τους φοιτητές-κατασκόπους-φοροεισπράκτορες.Αυτός και η παρεούλα του κόστισαν 80 δις σε μια ήδη διαλυμένη οικονομία και τώρα ζητάει και τα ρέστα;
"To πρόγραμμα Θεσσαλονίκης ήταν ανοησία"Thank you Captain Obvious.Και αν το κοστολογήσετε δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως οι ψηφοφόροι του σύριζα δεν είχαν και καμιά φοβερή διαφορά στο ΙQ από τους οπαδούς του Aρτέμη του Σώρρα με τα 600δις του και την αρχαιοελληνική του διαστημική τεχνολογία.