Ο Καμμένος απαντά για τις άσεμνες χειρονομίες σε αγώνα πόλο

Ο Καμμένος απαντά για τις άσεμνες χειρονομίες σε αγώνα πόλο Facebook Twitter
4

Το γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνουν οι άσεμνες χειρονομίες του Πάνου Καμμένου προς οπαδούς του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδιακού τέταρτου τελικού της Α1 πόλο γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης.

Ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ζητώντας τη δική του θέση για τα όσα συνέβησαν στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο κ. Καμμένος δεν θέλησε να τοποθετηθεί στον «αέρα» για το περιστατικό και αρκέστηκε να πει πως «... έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία (σ.σ. που είναι προπονήτρια της Βουλιαγμένης) και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».

 

ΝΔ: Πρωτοφανές γεγονός η συμπεριφορά Καμμένου ως χούλιγκαν

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η εικόνα του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σε αγώνα πόλο γυναικών. Ο αντιπρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι ο υπουργός συμπεριφέρθηκε ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους.

«Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία Υπουργός και μάλιστα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος. Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της κυβέρνησης» τόνισε.

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM