Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής στην Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής στην Αθήνα Facebook Twitter
0


Στην Αθήνα θα βρεθεί στις 6-9 Μαϊου η τ. Πρόεδρος της Αργεντινής (2007-2015), Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, ύστερα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η κ. Κίρχνερ θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς και πολιτικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα επισκεφθεί και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Τη Δεύτερα 8 Μαϊου, στις 7.00 μμ, η κ. Κίρχνερ θα είναι η ομιλήτρια σε εκδήλωση με θέμα «Κρίση της δημοκρατίας και αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη: Η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Megaron Plus».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη - Μητσοτάκης: «Ζήτησα συγγνώμη, με κατηγορείτε ότι μόνταρα τις συνομιλίες; Ε δεν ντρέπεστε»

Πολιτική / Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη - Μητσοτάκης: «Ζήτησα συγγνώμη, με κατηγορείτε ότι μόνταρα τις συνομιλίες; Ε δεν ντρέπεστε»

Πρωτοφανής επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση - «Επιτήδειοι έριξαν το σπόρο της αμφιβολίας» - Σε 43 άτομα έχουν αποδοθεί κατηγορίες
NEWSROOM
«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM