Παυλόπουλος για συντριβή ελικοπτέρου: Ας είναι η θυσία τους κορυφαία παρηγοριά για τις οικογένειές τους

Παυλόπουλος για συντριβή ελικοπτέρου: Ας είναι η θυσία τους κορυφαία παρηγοριά για τις οικογένειές τους Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Θερμά συλλυπητήρια και αμέριστη συμπαράσταση προς τις οικογένειες των τεσσάρων στρατιωτικών, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου UH-1H, το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Ας είναι η θυσία τους κορυφαία παρηγοριά για τις οικογένειές τους», αναφέρει μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ολόκληρο το μήνυμα του Π. Παυλόπουλου:

«Η Πατρίδα και ο Λαός μας εκφράζουν, μαζί με την βαθιά οδύνη, ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς τους ηρωικούς Αξιωματικούς που έπεσαν στον βωμό της θωράκισης της Εθνικής μας Άμυνας και της χαλύβδωσης του φρονήματος των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Ας είναι η θυσία τους κορυφαία παρηγοριά για τις οικογένειές τους, προς τις οποίες εκφράζω θερμά συλλυπητήρια αλλά και αμέριστη συμπαράσταση».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια