Σκουρλέτης: Ο δήμος Ζακύνθου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για τα απορρίμματα

Σκουρλέτης: Ο δήμος Ζακύνθου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για τα απορρίμματα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0


«Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία από την πλευρά του δήμου Ζακύνθου, ώστε να μην ενεργήσει άμεσα. Επομένως, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, καθώς δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά παιχνίδια σε βάρος των πολιτών της Ζακύνθου, οι οποίοι εδώ και πέντε μήνες έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, στην αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, που τον επισκέφθηκε ζητώντας εξεύρεση λύσης.

Ο υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων του νησιού ότι, ο δήμος Ζακύνθου έχει ήδη στη διάθεσή του τρεις εναλλακτικές λύσεις, με τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα στα επόμενα βήματα διαχείρισης του προβλήματος.


Να σημειωθεί ότι, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο προ μηνός, συμφωνήθηκε έως τις 30 Μαρτίου τα απορρίμματα να έχουν δεματοποιηθεί και να μεταφερθούν σε κατάλληλο χώρο, ωστόσο τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ