Τσίπρας για αξιολόγηση: Η αβεβαιότητα θα τελειώσει

Τσίπρας για αξιολόγηση: Η αβεβαιότητα θα τελειώσει Facebook Twitter
1

«Η αβεβαιότητα θα τελειώσει», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δημοσιογράφους, σε ερώτηση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, εξερχόμενος από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Είχε προηγηθεί σύσκεψη με συνεργάτες του, εν αναμονή της συνεδρίασης του ΔΝΤ και της συζήτησης της έκθεσης του Ταμείου για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Νωρίτερα, κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι «δεν θα υπάρξουν υποχωρήσεις σε θέματα αρχών για το κλείσιμο της β' αξιολόγησης».

Στο μεταξύ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, δήλωσε στον ραδιοσταθμό real fm αναφερόμενος στην αξιολόγηση πως «είμαστε αισιόδοξοι ότι στις 20 Φεβρουαρίου αυτό το πράγμα θα κλείσει και θα μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την χώρα». Διευκρίνισε ότι «όλες οι πλευρές έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν ευνοεί κανένα» να έχουμε συνέχιση των διαπραγματεύσεων μέχρι το καλοκαίρι.

Ερωτηθείς κατά πόσο η κυβέρνηση θεωρεί ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει με το ΔΝΤ να παραμένει σε ρόλο τεχνικού συμβούλου, ο κ. Παππάς απάντησε: «Ακριβώς. Και θεωρώ ότι ακόμα και σε κύκλους πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας αυτό έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητό».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κυρώσει στη Βουλή τα υπόλοιπα Μνημόνια Συνεργασίας αν δεν αλλάξουν στάση τα Σκόπια
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Προφανώς 10 μέρες στο σύμπαν ΣΥΡΙΖΑ είναι πολυυύς χρόνος. Ακριβώς πριν 10 μέρες, από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Εφημερίδα των Συντακτών: "δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επί πλέον μέτρα"https://goo.gl/oGk2oW10 μέρες μετά: "δεν θα υπάρξουν υποχωρήσεις σε θέματα αρχών". Αρχών και αξιοπρέπειας, να συμπληρώσω εγώ.