ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Εξεταστική για δάνεια κομμάτων - ΜΜΕ: Στο πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ δεν προτείνεται Προανακριτική για πολιτικούς

Εξεταστική για δάνεια κομμάτων - ΜΜΕ: Στο πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ δεν προτείνεται Προανακριτική για πολιτικούς Facebook Twitter
1

Δόθηκε πριν από λίγη ώρα στα κόμματα, το εισηγητικό πόρισμα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή, η οποία διερευνά τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων από τράπεζες σε κόμματα και ΜΜΕ.

Όπως ανέφερε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική, Σπύρος Λάππας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στις εισηγήσεις της πλειοψηφίας δεν υπάρχει καμία πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής και δεν καταλογίζονται ποινικές ευθύνες τόσο σε πολιτικά πρόσωπα όσο και στον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα. Διέψευσε κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα.

«Αυτό το κείμενο που έχει διαρρεύσει σε Μέσα Ενημέρωσης δεν αποτυπώνει το πνεύμα της εισήγησης μας. Το δικό μας κείμενο παραδόθηκε σε όλους τους εισηγητές πριν 45 λεπτά και αυτό είναι που αποτυπώνει τις δικές μας τελικές εισηγήσεις και προτάσεις. Σε αυτό λοιπόν το κείμενο δεν υπάρχει καμία πρόταση για Προανακριτική. Δεν προκύπτουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα για την συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λάππας.

Ερωτώμενος ειδικότερα για τον κ. Στουρνάρα, απάντησε ότι ούτε για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος καταλογίζονται ευθύνες στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM