«Πόλεμος» ΚΚΕ-ΕΡΤ για λάθος μετάδοση των θέσεων του κόμματος

«Πόλεμος» ΚΚΕ-ΕΡΤ για λάθος μετάδοση των θέσεων του κόμματος Facebook Twitter
0


 

Ανακοίνωση για το «λάθος» της εξέδωσε η ΕΡΤ, όσον αφορά τη μετάδοση της θέσης του ΚΚΕ για την ψήφιση της τροπολογίας για το επίδομα στους συνταξιούχους. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η ΕΡΤ δεν προβαίνει ούτε σε ‘'αθλιότητες'', ούτε σε ‘'βρώμικες προβοκάτσιες σε βάρος του ΚΚΕ''. Απόδειξη περί αυτού, οι συνεχείς παρουσίες εκπροσώπων του στις ενημερωτικές της εκπομπές και ο σεβασμός που δείχνουν οι δημοσιογράφοι της, στην τήρηση της δεοντολογίας».

 

Επίσης, η ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι στη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν υπάρχουν αρρωστημένα μυαλά που μόνη τους σκέψη έχουν τις επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ, αλλά εργαζόμενοι που εργάζονται σκληρά, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία των υποχρεωτικών αδειών. Η ανακοίνωση της ΕΡΤ καταλήγει σημειώνοντας ότι «εμείς έχουμε το θάρρος να ομολογήσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε λιγότερα. Και φυσικά, δεν θεωρούμε αυτή την ατυχή ανακοίνωση του ΚΚΕ, ως βρώμικο πόλεμο και προβοκάτσια σε βάρος της ΕΡΤ».

 

Χθες στη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου του κρατικού καναλιού, στη φάσα στην οθόνη, εμφανιζόταν ότι το ΚΚΕ δεν θα ψηφίσει αυτήν την τροπολογία. «Στην Ολομέλεια η τροπολογία για την εφάπαξ καταβολή της 13ης σύνταξης. Σύμφωνη η αντιπολίτευση πλην ΚΚΕ - ΧΑ», αναφερόταν. Αυτή ήταν η φράση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ που έκανε λόγο για «αθλιότητα» και «βρώμικη προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ».

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ