Τζανακόπουλος: Δεν θα πάρουμε πίσω τις εξαγγελίες, δεν είμαστε αποικία

Τζανακόπουλος: Δεν θα πάρουμε πίσω τις εξαγγελίες, δεν είμαστε αποικία Facebook Twitter
2

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να μην πάρει πίσω τις χθεσινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, ακόμη κι αν πιέσουν οι δανειστές, διαμήνυσε το μιλώντας στο Star,  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Δεν είμαστε αποικία», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος επισημαίνοντας ότι «τέτοιες πιέσεις δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, και πως η κυβέρνηση έχει δικαίωμα να διαθέσει όπως νομίζει τις δαπάνες της και το πλεόνασμα της». 

Εμμέσως δε επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι οι δανειστές δεν γνώριζαν για το τι επρόκειτο να εξαγγείλει ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Τώρα όλοι γνωρίζουν».

Επανέλαβε επίσης ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχτεί νέα μέτρα για μετά το τέλος του προγράμματος ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι τελικά «θα βρεθεί σημείο ισορροπίας ανάμεσα στον κύριο Σόιμπλε και το ΔΝΤ, και αν βρεθεί σημείο ισορροπίας αυτό δεν θα είναι νέα μέτρα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. 

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έτσι με θάρρος όχι στα τέσσερα !! τζάμπα μάγκες με εφήμερα δωράκια στην πελατειακή βάση μπας και τσιμπήσουν τα τρομοκρατημένα παππούδια και τους ξαναψηφίσουν ! Εν τω μεταξύ προμηθευτές του δημοσίου και οι χιλιάδες εξαρτώμενοι εργαζόμενοι, περιμένουν ακόμα τα 7 δις που τους χρωστά το κράτος, χρησιμοποιώντας τα μαζί με την υπερφορολόγηση για να εμφανίζει πλεόνασμα …Η αποικία έχει δημιουργηθεί από μέσα ,αποικιοκράτης είναι το στυγνό κράτος και οι πραιτοριανοί του που θέλουν να συντηρήσουν το απόστημα, όχι οι χρηματοδότες «δανειστές» που την πάτησαν γιατί δεν πρόσεχαν που βάζουν τα λεφτά τους .