«Μακρά» τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Αναστασιάδη

«Μακρά» τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Αναστασιάδη Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, όπως έκανε γνωστό ο κύπριος αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter.


«Μακρά τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί Ν. Αναστασιάδη με Α. Τσίπρα. Στενή η συνεργασία Αθηνάς και Λευκωσίας» έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του.

Στο μεταξύ, το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει πως ο Ν. Αναστασιάδης θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για διαβουλεύσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται, συγκάλεσε συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για τις 8.30 το πρωί της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια χθεσινού δείπνου του Ν. Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί αποφασίστηκε επανάληψη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό και εντατικοποίηση του διαλόγου, με κορύφωση το τριήμερο 9 με 11 Ιανουαρίου στη Γενεύη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM