Απεργία την Πρωτομαγιά

Οι πρώτες δηλώσεις Τσίπρα από την Αβάνα - Θα εκφωνήσει και επικήδειο

Οι πρώτες δηλώσεις Τσίπρα από την Αβάνα - Θα εκφωνήσει και επικήδειο Facebook Twitter
6

 «Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην Κούβα, διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, για να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν μεγάλο ηγέτη που ενέπνευσε όχι μόνο τον κουβανικό λαό και τους λαούς της Λατινικής Αμερικής, αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλον τον κόσμο» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από την Αβάνα όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις μνήμης για τον Φιντέλ Κάστρο.

 

Ο πρωθυπουργός θα εκφωνήσει επικήδειο λόγο στη μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία της Επανάστασης. Οπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, θα είναι από τους λίγους ξένους ηγέτες που θα μιλήσουν στην εκδήλωση.

«Οι λαοί, όσο μακριά κι αν βρίσκονται, ενώνονται πάνω σε κοινές αξίες και κοινά προτάγματα. Και η αξία της κοινωνικής δικαιοσύνης, της κοινωνικής απελευθέρωσης είναι αυτή που ενώνει τους λαούς» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Όπως σημειώνει το francetvinfo.fr, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μόνος Ευρωπαίoς ηγέτης που παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις στη μνήμη του Κάστρο.

6

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αξιοπρέπεια είναι να προσκυνάς ενα δικτάτορα μιας τριτοκοσμικής χώρες, μία εβδομάδα μετά την επαιτεία για μια καλή κουβέντα από τον POTUS. Για όσους κρατάνε λογαριασμό, η Ελλάδα μόλις μπήκε στον Τρίτο Κόσμο. Ξέρω φιλελέ υπερβολές. Η αριστερά-ακροδεξιά το μόνο που έκανε ηταν να ελέγξει κεφάλαια, σύνορα, τηλεόραση και δικαστές. Αλλά φταίνε οι ξένοι νεοφιλελέ(βλ. Ιμπεριαλιστές)! Αλλά κάναμε επανάσταση και είπαμε ΌΧΙ. Είπαμε πως θα το κάνουμε Κούγκι και θα στείλουμε Τζιχαντιστές(βλ. κρίση πυραύλων Κούβας). Αλλά ηττηθηκαμε αντιστεκόμενοι σαν μάγκες(βλ γραβάτα καραγκιόζη). Φυσικά για τη μιζέρια μας φταίνε ακόμα οι ξένοι που δεν μας χαρίζουν τα χρέη(βλ. εμπάργο ΗΠΑ)!Τουλάχιστον έχουμε καλό σύστημα υγείας! και οι πουτάνες είναι μορφωμένες.Δεν είμαστε Κούβα τελικά.