Κυρίτσης για τραγωδία στη Μόρια: Ένα τέτοιο δυστύχημα μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σπίτι

Κυρίτσης για τραγωδία στη Μόρια: Ένα τέτοιο δυστύχημα μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σπίτι Facebook Twitter
3

«Ένα τέτοιο δυστύχημα μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σπίτι, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για συνθήκες έκτακτης ανάγκης», δήλωσε στον Flash 96, ο υπεύθυνος Συντονιστικού για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, για τη φονική έκρηξη φιάλης υγραερίου στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο.

O κος Κυρίτσης, ζήτησε να μην μπαίνουν στον ίδιο παρανομαστή τέτοια τραγικά συμβάντα, με την αναστάτωση στη Χίο, την οποία -όπως είπε- προκάλεσαν ακροδεξιοί.

«Οι προσφυγικές ροές δεν ελέγχονται από την Ελλάδα – όπως επίσης δεν είναι στον έλεγχό μας και η ροή εξόδου. Απαιτείται λεπτή διαχείριση του προβλήματος», πρόσθεσε. Επέρριψε ευθύνες στους Ευρωπαίους για την κατάσταση στα νησιά και τους αργούς ρυθμούς, λέγοντας ότι δεν έχουν στείλει τη βοήθεια που υποσχέθηκαν, και για να «σηκώνουν» το δάκτυλο θα πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

«Η πίεσή μας προς την Ευρώπη είναι συνεχής, αλλά δυστυχώς οι ευρωτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε όξυνση. Κάθε φορά που οι Ευρωπαίοι σκληραίνουν τη στάση τους, αντιστοίχως υπάρχει η απειλή από την Άγκυρα για το προσφυγικό», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Κυρίτσης εκτίμησε ότι ανεξάρτητα από τα σύννεφα στις σχέσεις Βρυξελλών και Άγκυρας, δεν συμφέρει καμία από τις δυο πλευρές να χαλάσει η συμφωνία για το προσφυγικό.

πηγή: flash96.gr

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Πάντως, επειδή την σοβαρότητα των δηλώσεων δεν αξίζει να την σχολιάσουμε, ας σχολιάσουμε τουλάχιστον τα συμβολικά παραλειπόμενα :Κάνω λάθος ότι ο Κυρίτσης έβγαλε το σκουλαρίκι ;Μήπως θέλει να στείλει μήνυμα στον Τσίπρα για την γραβάτα ;Πάει η επαναστατικότητα ... Του το επέβαλαν οι αισχροί δανειστές βέβαια και θυσιάστηκε για το καλό της πατρίδος...
Ο "άνθρωπος" αυτός πουλούσε Ιδεολογία για 10ετίες σε χιλιάδες Έλληνες χτίζοντας το σήμερα. Δεν με ενδιαφέρει ούτε αυτός ούτε οι όμοιοί του.Εύχομαι μιας και έφτασαν όλοι αυτοί στην εξουσία και είδαμε το πραγματικό τους πρόσωπο και τις πραγματικές τους δυνατότητες, να βρει ένα καλό στο τέλος. Να καταλάβουν όλοι πως γι αυτους τους τύπους ήταν απλά Χρήσιμοι Ηλίθιοι.Ηταν απλά το μέσο για να φτάσουν στις καρέκλες τους. Πως η "δημοκρατία" που πουλούσαν δεν είναι Δημοκρατία καθώς ΔΕΝ σέβεται όσους ΔΕΝ τους ψήφισαν. Πως η "ελευθερία" που πουλούσαν δεν είναι Ελευθερία καθώς δίνεται καθ'όπως ορίζουν αυτοί και πως η ισότητα που πουλάνε είναι ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΆΤΩ.