Ο Tσίπρας εγκαινιάζει το γραφείο στη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής την 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου

Ο Tσίπρας εγκαινιάζει το γραφείο στη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής την 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου Facebook Twitter
2

Για τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει τις αποσκευές του αυτό το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της πόλης το Σάββατο στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και αναμένεται να συζητήσει μαζί τους για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής και την αντιμετώπιση τους.


Ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει με τη συνάντηση αυτή τη λειτουργία του πρωθυπουργικού Γραφείου στην Θεσσαλονίκη όπως είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο.


Υπεύθυνη του Γραφείου θα είναι η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, με σπουδές στην Ψυχολογία, η οποία είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ θα υπάρχουν και συνεργάτες.
Διοικητικά το Γραφείο θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM