Κωνσταντοπούλου: Μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών

Κωνσταντοπούλου: Μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

«Μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών. Επιστρατεύονται όλα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν σε αυτά τα τελευταία επεισόδια της κυβέρνησης να αναλάβουν μια θέση εξουσίας» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας σήμερα στον Σκάι.

Όπως είπε, αναβαθμίζονται πρόσωπα που δεν έχουν πάρει την ψήφο των πολιτών και δεν έχουν αναδεχθεί από την κοινωνία. Πρόσθεσε πως αυτό είναι το εντελώς αναμενόμενο σε μια φάση που το μνημόνιο συμπληρώνει έξι χρονιά και τη στιγμή που εξαντλούνται τα πρόσωπα.

Σε αυτές τις τελευταίες σκηνές θα δούμε όλο το εφεδρικό προσωπικό της κυβέρνησης, εκτίμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας μάλιστα λόγο για κυβέρνηση επιλογής των δανειστών. «Επειδή ακριβώς με ενδιαφέρει ο τόπος και η κοινωνία και θέλω να πατήσει στα ποδιά της, είμαι διατεθειμένη να δώσω αυτή τη μάχη. Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να τους ρίξω½, σημείωσε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM