"Aυγή" εναντίον Δικαιοσύνης: Ευτυχώς δεν κυβερνούν οι δικαστές

"Aυγή" εναντίον Δικαιοσύνης: Ευτυχώς δεν κυβερνούν οι δικαστές Facebook Twitter
3

 

Με σκληρή επίθεση και αιχμές εναντίον της Δικαιοσύνης κυκλοφορεί στο πρωτοσέλιδό της η κυβερνητική εφημερίδα "ΑΥΓΗ" η οποία κάνει λόγο για «πρωτοφανή πολιτική απόφαση του ΣτΕ που επαναφέρει το καθεστώς ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο». «Ευτυχώς, δεν κυβερνούν οι δικαστές» γράφει στον τίτλο και κάνει λόγο για βαθύ κράτος.

 Γράφει η ΑΥΓΉ:

Νέα νομοθετική πρωτοβουλία τη Δευτέρα από την κυβέρνηση - Πρωτοφανής πολιτική απόφαση από το ΣτΕ, που επαναφέρει το καθεστώς ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο.

Το βαθύ κράτος είναι εδώ. Την τυφλή - μετωπική σύγκρουση με την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία επέλεξε η πλειοψηφία (14-11) του ΣτΕ, με την πρωτοφανή ως προς την απολυτότητα και αυταρχικότητα απόφασή της περί αντισυνταγματικότητας του νόμου αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών. Η πλειοψηφία που, όπως παρατήρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, έκρινε συνταγματικά τα Μνημόνια, το λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση και τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος με το PSI, απεφάνθη ότι η αρμοδιότητα αδειοδότησης ανήκει στο ΕΣΡ και όχι στον υπουργό, ευθυγραμμιζόμενη -κατ' αυτόν τον τρόπο- πλήρως με τη Ν.Δ., το σύστημα Σαμαρά - Βενιζέλου και τους χρεοκοπημένους καναλάρχες. Το «τζάμπα τελείωσε» διεμήνυσαν Όλγα Γεροβασίλη και Ν. Παππάς προαναγγέλλοντας νέα νομοθετική πρωτοβουλία, τη Δευτέρα, για την έκδοση «βεβαιώσεων λειτουργίας» των τηλεοπτικών σταθμών μέχρι τη χορήγηση οριστικής άδειας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ