Πολάκης: «Έχουμε πόλεμο, αλλά η Αριστερά ξέρει να πολεμά»

Πολάκης: «Έχουμε πόλεμο, αλλά η Αριστερά ξέρει να πολεμά» Facebook Twitter
9

«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα» διεμήνυσε με μια ακόμη επιθετική ανακοίνωση στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ για το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αναλυτικά η δήλωση (διατηρείται η ορθογραφία):

Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα .


Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοςιο τομέα ,όπως με το Γιαννοπουλο που τον ξαναγύρισαν στο Κεελπνο και τον ξανά διώξαμε ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .


Εμεις ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ


Υγ1 Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι ειναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς απο τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;!


Υγ2 όταν μιληςα για το πρόβλημα της Δικαιοσυνης πριν δυο τρεις μήνες στο περιστέρι, μου την έπεσαν με "ιερή αγανάκτηση" όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ποτάμι για "ασέβεια " .Κατι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!!


Υγ3 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

7 σχόλια
Στη φωτογραφία ο τύπος μοιάζει να νομίζει πως είναι al Tikriti (μέλος της φυλής του Σαντάμ Χουσεΐν) την εποχή της παντοδυναμίας του μπάρμπα του. Αλλά μου θυμίζει και τον χαρακτήρα του Otto στο "A Fish Called Wanda" (στο ακατοίκητο βλέμμα).
Δεν αποκαλύπτονται τώρα, 40 χρόνια αυτοί ήταν στην εξουσία έμμεσα ή άμεσα ο κρατικός μηχανισμός ήταν τσιφλίκι τους . Είναι ή αιτία για το χαλι της χώρας και τώρα πλέον παίζουν το τελευταίο χαρτί που ίσως είναι και το πιο επικίνδυνο γιατί ή πτώση μπορεί να συμπαρασύρει ότι έχει απομείνει μόνο και μόνο από συμπληρωματικη εμπάθεια
Πηγενε στον Ψηλορειτη να κρυφτεις μα και να πολεμησεις και αμα κερδισεις τιποτα να ελθεισ να ....με....συνατησειςχαχααααα..στο τελευταιο ρημα,υπαρχουν και αλλα ρηματα που θα μπορουσαν να προστεθουν