Ο Κωνσταντίνος Δέρβος νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο Κωνσταντίνος Δέρβος νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Facebook Twitter
5

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για τη θέση του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 18.00 και η συμμετοχή ξεπέρασε το 96% επί των συνέδρων που διαπιστεύτηκαν.

Έπειτα από αίτημα των 2 υποψηφίων προέδρων, Ανδρέα Καρασαρίνη και Κώστα Δέρβου, που έγινε αποδεκτό από την ΚΕΦΕ, η διαδικασία της καταμέτρησης ήταν ορατή σε Συνέδρους και Παρατηρητές του Συνεδρίου.

Τα αποτελέσματα:

Ψήφισαν 894 Σύνεδροι

Κώστας Δέρβος: 678 ψήφους (75,84%)

Ανδρέας Καρασαρίνης: 197 ψήφους (22,04%)

Λευκά: 6 (0,67%)

Άκυρα: 13 (1,45%)

Ο Κωνσταντίνος Δέρβος εξελέγη το απόγευμα τς Κυραικής νέος πρόεδρος της αναδιοργανωμένης Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ).

Ο Δέρβος αναδείχθηκε ως ο επόμενος επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ έχοντας πετύχει τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας.

Ο 32χρονος Κώστας Δέρβος γεννήθηκε στο Παγκράτι, σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών και έλαβε τον μεταπτυχιακό του τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου.

Παράλληλα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση.

Διετέλεσε υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ υπήρξε εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής του.

Το 2008 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Το 2009 ο Κωνσταντίνος Δέρβος άρχισε να εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, στον τομέα των μελετών και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση.

Το 2013 εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.

Το 2014 συνέχισε να εργάζεται στον τομέα της εκπαίδευσης ως εργαστηριακός συνεργάτης σε τριτοβάθμιο τεχνολογικό ίδρυμα, με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού.

Διετέλεσε υπεύθυνος για τις οργανώσεις Αττικής στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ.

Από τον Απρίλιο του 2016 εργάζεται ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια