Ο Θεοδωράκης διέγραψε τον Φωτήλα που είχε ζητήσει συνεργασία με τον Μητσοτάκη

Ο Θεοδωράκης διέγραψε τον Φωτήλα που είχε ζητήσει συνεργασία με τον Μητσοτάκη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Στη διαγραφή του Ιάσωνα Φωτήλα, ο οποίος με δηλώσεις του είχε ζητήσει συνεργασία του Ποταμιού με τη Ν.Δ., προχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο κ. Θεοδωράκης γνωστοποίησε την απόφαση του με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση.

 

Διαγραφή του ήταν θέμα χρόνου μετά και τη σημερινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 όπου είπε χαρακτηριστικά:

«Το Ποτάμι πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει αυτόνομα. Αλλά έχει πολλά να προσφέρει, τόσο σε προτάσεις όσο και στα στελέχη του που είναι πολύ αξιόλογα.»

Ερωτηθείς δε αν τα όσα καταλογίζει τον οδηγούν στην ανεξαρτητοποίησή του, απάντησε μονολεκτικά: «Προφανώς».

Νωρίτερα είχε αναφέρει ότι «ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε απλά ότι το Ποτάμι θα ανακάμψει, έτσι με έναν μαγικό τρόπο» ασκώντας έντονη κριτική.


Για τις προτάσεις και τις αποφάσεις του τόνισε:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανένα, η προσπάθεια μου είναι να γίνει συντονισμένα και οργανωμένα από όλο το Ποτάμι. Αν το Ποτάμι συνεχίσει να έχει αυτοκτονικές τάσεις, εγώ δεν έχω σκοπό να αυτοκτονήσω.»





 

Η επιστολή:

 

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Βούτση

 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.

 

 

Με τιμή,

Σταύρος Θεοδωράκης

 

 

Πρόεδρος της Κ.Ο «Το Ποτάμι»

 
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια