Καλλιάνος: Γιατί πήγα στη ΝΔ

Καλλιάνος: Γιατί πήγα στη ΝΔ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
4

Την απόφασή του να ενταχθεί στη ΝΔ εξηγεί με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος.


Στη δήλωσή του επισημαίνει ότι έλαβε υπόψη του, τη γνώμη των πολιτών και σημειώνει ότι πρυτάνευσε η βούληση να αγωνιστεί για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


Δηλώνει δε την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πίστη του στην ανανέωση της πολιτικής ζωής και στην αξιοκρατία.
Η πλήρης δήλωση του κ. Καλλιάνου έχει ως εξής: «Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία. Πήρα πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα. Πρυτανεύει στην απόφασή μου η βούληση να αγωνιστώ για την απομάκρυνση από την εξουσία της σημερινής αναξιόπιστης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


Παρακολούθησα με προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών από το βήμα της ΔΕΘ. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη Συμφωνία Αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο από την κρίση, είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας.


Πιστεύω στην ανανέωση της πολιτικής ζωής, στην αξιοκρατία και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες στη χώρα μας».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την αρνητική κριτική και κόμπλεξ που βγάζουν μερικοί και που αφορά την συγκεκριμένη "μεταγραφή" (εδώ έχουμε δει άλλα και άλλα, αριστερούς με δεξιές τσέπες κατοίκους Εκάλης, μεταπηδήσεις από το ένα άκρο στο άλλο κτλ κτλ). Από την στιγμή που απέκτησε το κάθε σπίτι ένα τάμπλετ & υπολογιστή, ο κάθε φραπεδιάρης πιτόγυρος πιτσιρικάς μέχρι τον τελευταίο μπάρμπα που δεν ξέρουν καλά καλά από πόσους βουλευτές απαρτίζεται η Βουλή, έκφράζουν "άποψη" (μαγκιά κλανιά αμα λαχει να ούμε, γαμώ την Γερμανία για όλα φταίνει οι πολιτικοί και όλοι είναι ίδιοι) και το επίπεδο σχολίων έχει πέσει κατακόρυφα. Όλοι βρίζουν τον Καλλιάνο, χωρίς κανένας να τεκμηριώνει το γιατί.Ο άνθρωπος, ξεκίνησε από ένα Κεντρώο κόμμα που φαίνεται ότι εξελίσσεται σε δεκανίκι του Σύριζα, διαφώνησε και αποχώρησε/τον ξαπέστειλαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και σπυράκια να βγάζουν μερικοί, ουσιαστικά αποτελεί την μόνο καλή και ελπιδοφόρα πολιτική επιλογή σήμερα ο οποίος μάλιστα ως ηγέτης, είναι περισσότερο φιλελεύθερος (και όχι νεοφιλελεύθερος) παρά συντηρητικός Δεξιός, τύπου Άδωνη, Βορίδη, Καραμανλή, Μεϊμαράκη που σημαίνει, ότι πολλοί χωράνε στο καράβι που λέγεται Ν.Δ. Η Ν.Δ. είναι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ κόμμα και ήρθε ένας από Κόμμα του Κέντρου. Τόσο πια ντόρος; Ο Σύριζα είναι ΠΑΣΟΚ με άλλη ταμπέλα, εκεί δεν το σκεφτήκατε όταν πήγατε στην κάλπη δλδ; O Καλλιάνος από το 99' δραστηροποιούταν με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μαθηματικού Πάτρας, αυτό το ξέρατε;Αυτά.
Να υποθέσουμε ότι εσύ έχεις τελειώσει το μεταπτυχιακό σου στις Πολιτικές Επιστήμες στη SciencesPo και στη συνέχεια εργάστηκες επι σειρά ετών σε δεξαμενές σκέψης γεωπολιτικού ενδιαφέροντος στην Washinghton και αυτό σου δίνει αυτόματα το δικαίωμα να σχολιάζεις;Ο Καλλιάνος (όπως και ο κάθε Καλλιάνος ή Rachael) ξεκίνησε από ένα περιθωριακό κόμμα (με σχεδόν ανύπαρκτο πρόγραμμα) ενός γραφικού κυρίου με σκοπό να πολιτευτεί (aka να βρει μια καλή δουλειά). Ο Κούλης από την άλλη πρεσβεύει το καινούριο και το καινοτόμο. Μπορείς να βρεις την τομή σε αυτά τα δύο υποσύνολα; Επίσης, το να έχεις διατελέσει κομματοκούταβο (δες μέλος ΔΑΣΠ) αποτελεί και αποτελούσε προσόν για το πολιτικό σύστημα που μας έφερε μέχρι εδώ και μας "χώνει" παρακάτω; ce n'est pas la vérité mon ami?
Κοίτα φιλαράκι, με το διασκεδαστικό όνομα και προφανώς αριστερών καταβολών. Κάνε έναν κόπο και χτύπα μια αναζήτηση στο FB, "Lifo Καλλιάνος" και διάβασε τα σχόλια των αναγνωστών. Αν τέτοιου τύπου σχόλια σε αντιπροσωπεύουν ή αν θα έκανες ποτέ μια "σοβαρή" πολιτική κουβέντα με τέτοια άτομα, επιπέδου Τσουκαλά με λίγο μίξη Στέφανου Χίου & Πάνου Καμμένου (με διασκεδάζουν και οι 3 και τους παρακολουθώ φανατικά) τότε καλύτερα μην ξανασχοληθείς και ο ίδιος, με την πολιτική ever again. Ο μέσος νεοέλληνας είναι ένας απολίτιστος κάφρος και όλα αυτά που έγραψα, μαγκιά κλανιά φραπεδιά πιτόγυρο να θαυμάσουμε κανένα πισινούλη και για όλα φταίνε οι Γερμανοί και όχι εμείς που δεν κλέψαμε μια, είναι μια πραγματικότητα.Ο τρόπος που απαντάς βέβαια υποδηλώνει άτομο με σχετική μόρφωση και ακόμα περισσότερη ευφυία, γι αυτό λοιπόν αφού (ξανα)δείς τι γράφει ο μέσος χρήστης κοινωνικών δικτύων (γιατί στην πραγματικότητα ξέρεις, αλλά ήρθες εδώ να πουλήσεις πνεύμα και κόντρα επειδή είμαι Δεξιούλης), πάρε πίσω την ειρωνεία σου και αναθεώρησε.Ο Καλλιάνος αποτελεί για μένα θολή εικόνα όσον αφορά το ποιόν του. Δεν επιχειρηματολόγησα ότι πρόκειται για καμία στελεχάρα που κάνω κωλοτούμπες που ήρθε στην ΝΔ αλλά για κάποιον που έχει παρελθόν στην παράταξη και ήρθε από "γειτονικό" κόμμα και που εννοείται, θα κριθεί στο μέλλον. Τώρα κάθε σύγκριση με την Ραχήλ είναι άκυρη γιατί η κάθε Ραχήλ, Ζωή, Πολάκης, Γιάνης, Νικολόπουλος, Φίλης Τσίπρας και μερικοί ακόμα, αποτελούν το δωδεκάθεο της σύγχρονης πολιτικής και δεν υπάρχουν άλλοι όμοιοι. Τόσες πολιτικές μεταγραφές έχουν γίνει από το 74 μέχρι σήμερα, κολλήσατε στον Καλλιάνο ωρέ παλικάρια; Άντε καλό βράδυ..