Ο Βενιζέλος «τελειώνει» Πάγκαλο-Ραγκούση

Ο Βενιζέλος «τελειώνει» Πάγκαλο-Ραγκούση Facebook Twitter
0

Ακόμη και τη διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση για το άρθρο του περί αλλαγής υποδείγματος από την κορυφή ως τα νύχια, φάνηκε ότι σκέπτεται ο Ε. Βενιζέλος χθες στη συνέντευξη στην τηλεόραση του Σκάι.

 «Ο καθένας αξιολογεί συμπεριφορές στελεχών μία εβδομάδα ή πέντε μέρες πριν από τις εκλογές, όταν δίνουμε μια μάχη αυτού του είδους, τι πρέπει να κάνει ο καθένας. Πού πρέπει να είναι διατεταγμένος, τι πρέπει να κάνει και πώς να φέρεται. Όλοι ξέρουμε τι διαδρομή έχει ακολουθήσει ο καθένας μας, ποια ευθύνη είχε και για ποιο πράγμα» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας: «Με θλίβει το γεγονός ότι σε μία προεκλογική συνέντευξη έχετε πάρει αφορμή από τα συγκεκριμένα πρόσωπα να μού κάνετε αυτήν την ερώτηση. Το θεωρώ εξαιρετικά δυσάρεστο και θα το λάβω πολύ σοβαρά υπόψη μου».

 

«Θα σταματήσει η περίοδος παραπολιτικής μέσα στο ΠΑΣΟΚ» διεμήνυσε ο κ. Βενιζέλος.  

 

Μάλιστα παρομοίασε τον Γιάννη Ραγκούση με τον γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζήτησε επιείκεια γιατί είναι... ορφανός.

Σε συνέντευξη του δε στην διαδικτυακή τηλεόραση του Πρώτου Θέματος, ο κ. Βενιζέλος τόνισε  ότι θλίβεται από το γεγονός ότι οι δηλώσεις των κ. κ. Θεόδωρου Πάγκαλου και Γιάννη Ραγκούση δίνουν αφορμή για ερωτήματα που αφορούν στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις κάλπες. Πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε αναφερθεί στον κ. Πάγκαλο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι με τις δηλώσεις του έβλαψε το κόμμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ