Koύλογλου: Δεν είπα ποτέ για συμφωνία κυβέρνησης-Καλογρίτσα

Koύλογλου: Δεν είπα ποτέ για συμφωνία κυβέρνησης-Καλογρίτσα Facebook Twitter
2

Αρνήθηκε σήμερα ο Στέλιος Κούλογλου ότι μίλησε χθες για συμφωνία της κυβέρνησης με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για στήριξη της μέσα από το κανάλι του. «Ποτέ δεν είπα ότι η Κυβέρνηση είχε συνάψει συμφωνία με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για να την στηρίζει μέσα από το κανάλι που θα έφτιαχνε, αυτό δεν το είπα, δεν προκύπτει ούτε από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης μου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84», είπε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης. 

«Είπα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να μαζέψει χρήμα. Προφανώς θα ήθελε ένα από τα κανάλια να μην είναι τόσο εχθρικό όσο σχεδόν όλα τα σημερινά κανάλια. Ποτέ δε είπα ότι υπάρχει συμφωνία Κυβέρνησης-Καλογρίτσα ή στελεχών της Κυβέρνησης με τον Καλογρίτσα», τόνισε. 

«Σε αυτό η Κυβέρνηση απέτυχε, αλλά βγήκε κερδισμένη, γιατί το παιχνίδι έγινε με πιο καθαρούς όρους. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για συμφωνία, όμως από την στιγμή που ο κ. Καλογρίτσας είχε εκδώσει αριστερή εφημερίδα, είχε σχέση με την Αριστερά, αν επέλεγε το κανάλι του να μην έχει την ίδια τακτική με τα υπόλοιπα, που είναι αντιπολιτευτική, για διάφορους λόγους, προφανώς ένα κανάλι που θα στήριζε την κυβέρνηση, τότε θα κέρδιζε τηλεθεατές» συμπλήρωσε. 

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM