Ένταση μεταξύ Τσακαλώτου-Βαρβιτσιώτη για τις γυναίκες

Ένταση μεταξύ Τσακαλώτου-Βαρβιτσιώτη για τις γυναίκες Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
4

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του βουλευτή της Ν.Δ. και εισηγητή της Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι στο υπερταμείο τοποθετήθηκε μία γυναίκα που είναι σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορά που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Τσκαλώτου, ο οποίος φώναξε: «Είσαι χυδαίος».

Όταν ολοκληρώθηκε η ομιλία του βουλευτή της Ν.Δ. ο υπουργός είπε:  «Παραφέρθηκα όταν είπα ότι είστε χυδαίος. Αυτό που είπατε είναι χυδαίο. Μετά από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος πρέπει να μάθετε ότι οι γυναίκες δεν είναι ούτε του ανδρός τους ούτε του πατρός. Έχουν τη δική τους υπόσταση».

Προκλήθηκε όμως ένταση στα έδρανα της Ν.Δ. από την κ. Ασημακοπούλου που φώναζε προς τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος σχολίασε ότι «η χυδαιότητα είναι να λέτε ότι έχουμε προτείνει ένα τραπεζικό, ένα πανεπιστημιακό και μία γυναίκα αλλουνού».

Μετά την τοποθέτησή του ο υπουργός Οικονομικών σηκώθηκε για να αποχωρήσει από την ολομέλεια και ο κ. Βαρβιτσιώτης του απάντησε «προφανώς οι μόνες άξιες γυναίκες είναι αυτές που είναι σύζυγοι βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ