«Αρχηγέ στείλε 100 άτομα στον Αντέννα»

«Αρχηγέ στείλε 100 άτομα στον Αντέννα» Facebook Twitter
0

Το παρασκήνιο μετά την επίθεση Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη, περιγράφουν άνθρωποι του Αντέννα, όπου συνέβη το πρωί το επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες και με τα λεγόμενα του Χρήστου Φερεντίνου, άτομα από το προσωπικό του καναλιού προσπάθησαν να περιορίσουν τον Κασιδιάρη σε ένα δωμάτιο, κλειδώνοντας τον μέχρι να έρθει η αστυνομία. Όμως, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, φέρεται να πήρε τηλέφωνο τον αρχηγό του ν. Μιχαλολιάκο και να ζήτησε ενισχύσεις με τη φράση «Αρχηγέ στείλε 100 άτομα στον Αντέννα, έχω πρόβλημα».

Στη συνέχεια βρίζοντας, ο Κασιδιάρης έσπασε την πόρτα και διέφυγε. Κάποια στιγμή πήρε τηλέφωνο μάλιστα στην εκπομπή, γνωστοποιώντας ότι…θα μηνύσει τη Λιάνα Κανέλλη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε: «Εγώ δεν ξανακαλώ στην εκπομπή μου εκπροσώπους της «Χρυσής Αυγής» και εάν το ΕΣΡ αποφασίσει να βάλει πρόστιμο στον ΑΝΤ1 δηλώνω δημοσίως ότι θα το πληρώσω εγώ!!!»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM