Στην Ελλάδα σήμερα ο Τσαβούσογλου

Στην Ελλάδα σήμερα ο Τσαβούσογλου Facebook Twitter
1

 

Στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου όπου θα έχει ανεπίσημη συνάντηση με τον ομόλογό του Νίκο Κοτζιά.

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει στην Κρήτη ενώ όπως αναφέρεται ο Τσαβούσογλου έρχεται στη χώρα μας αποδεχόμενος παλιότερη πρόσκληση να επισκεφτεί το νησί.

Ωστόσο αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη υψηλόβαθμου Τούρκου αξιωματούχου στην Ελλάδα, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. Αυτό την κάνει εξαιρετικά σημαντική για την Αθήνα καθώς το συγκρουσιακό κλίμα Τουρκίας και ΕΕ με φόντο τη συμφωνία για το προσφυγικό, προβληματίζει έντονα την Ελλάδα. Με ενδιαφέρον αναμένεται επίσης οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα των 8 Τούρκων κατηγορούμενων για συμμετοχή στο πραξικόπημα που έχουν καταθέσει αίτημα ασύλου στη χώρα μας ενώ η Τουρκία πιέζει για την έκδοσή τους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Με ενδιαφέρον περιμένουμε τις τοποθετήσεις των Συριζοτρόλ για το ζήτημα των 8. Την πρώτη φορά τα είχαν κάνει λίγο σκατά (if u pardon my French) λέγοντας το πρωί ότι ο Ερντογάν είναι δικτάτορας και δεν τους δίνουμε, μετά το μεσημέρι ότι ο Ερντογάν είναι εκλεγμένος ηγέτης όπως τους θύμισε η ρήαλ νιουζ, κανά δίωρο μετά ότι δεν μπορούν να τους εκδώσουν λόγω διεθνούς δικαίου, κατά το βραδάκι ποιος το χέζει το δίκαιο ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ....μεταμεσονύκτιο σβήσιμο στάτους, ηθικό πλεονέκτημα, όλα καλά. Για να σας δω τώρα παιδιά. Πήρατε γραμμή ή θα τα κάνετε πάλι σκατά; -------------