Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει πως η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη έδειξε σε δημόσια θέα «το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης». Παράλληλα τονίζεται ότι το κόμμα δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά σε καμία δημόσια συζήτηση παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, ενώ προαναγγέλλει ότι θα θέσει το θέμα στη Διακομματική.
Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι εκκρεμούν δίκες σε βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες όμως, αναβάλλονται συνεχώς, «δίνοντάς τους ασυλία για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση».
«Από την πλευρά μας», καταλήγει η ανακοίνωση, «δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία δημόσια συζήτηση που θα βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και θα θέσουμε και το θέμα στη διακομματική επιτροπή».
Πολιτική /
Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Διακομματική την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Τραμπ: «Ευχαριστώ το Ιράν που μας ειδοποίησε έγκαιρα, αδύναμη η απάντησή του»

Μήνυμα Χαμενεΐ μετά την ιρανική επίθεση: «Δεν βλάψαμε κανέναν – Δεν θα δεχθούμε επιθετικότητα»

Το Κατάρ ανακοίνωσε ότι έχει το δικαίωμα να απαντήσει στην ιρανική επίθεση στην Ντόχα

Ο Τραμπ μπορεί να «τραβήξει την πρίζα» του ίντερνετ και η Ευρώπη δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό

Ιράν: Επίθεση με πυραύλους κατά της αμερικανικής βάσης στο Κατάρ

σχόλια