Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Διακομματική την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Διακομματική την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
0

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει πως η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη έδειξε σε δημόσια θέα «το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης». Παράλληλα τονίζεται ότι το κόμμα δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά σε καμία δημόσια συζήτηση παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, ενώ προαναγγέλλει ότι θα θέσει το θέμα στη Διακομματική.

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι εκκρεμούν δίκες σε βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες όμως, αναβάλλονται συνεχώς, «δίνοντάς τους ασυλία για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση».

«Από την πλευρά μας», καταλήγει η ανακοίνωση, «δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία δημόσια συζήτηση που θα βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και θα θέσουμε και το θέμα στη διακομματική επιτροπή».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM