Εισαγγελική εντολή να συλληφθεί ο Κασιδιάρης

Εισαγγελική εντολή να συλληφθεί ο Κασιδιάρης Facebook Twitter
0

Εισαγγελική εντολή να συλληφθεί ο Κασιδιάρης Facebook Twitter
Ο Κασιδιάρης ορκίζεται βουλευτής των Ελλήνων

Update 12.30: Εμπάργκο στα ΜΜΕ από τη Χρυσή Αυγή. Με ανακοίνωση Τύπου αναφέρει ότι πήρε αυτή την απόφαση  «για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας», όχι δηλαδή ότι προτιμά το «σκοτάδι» για να μην εκτίθεται με την τηλεοπτική δράση των στελεχών της. Μόλις προχθές σε τηλεοπτική του παρουσία στο Kontra ο Κασιδιάρης απειλούσε ότι αν δεν καλέσουν εκπρόσωπο της Χ.Α. στην τυχόν τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, θα μαζέψει 10 χιλιάδες χρυσαγίτες έξω από την ΕΡΤ και «θα δείτε τι έχει να γίνει».

____________

Όσο για την επίθεση και τη χειροδικία του Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη η οργάνωση αναφέρει ότι «πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας τον απρόκλητα στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο».

 

Εισαγγελική εντολή να συλληφθεί ο Κασιδιάρης Facebook Twitter

 

Update 11.47: Ο Ηλίας Κασιδιάρης προκλήθηκε πρώτος από την κυρία Λιάνα Κανέλλη που του πέταξε τα χαρτιά, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

 Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Θέμα, ο Μιχαλολιάκος εξέφρασε την απορία του για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας πως το θέμα έγινε Μεσανατολικό...

 

Update 10.50: Mε μηνύσεις απειλεί ο Κασιδιάρης, δηλώνοντας στο Newsbeast ότι η Λιάνα Κανέλλη τον χτύπησε πρώτη και εκείνος αμύνθηκε. Είπε ότι θα μηνύσει τη βουλευτή του ΚΚΕ και προειδοποίησε ότι αν ο Αντέννα δεν προβάλει το video από την αρχή του θα μηνύσει και το κανάλι.

Επίθεση με χαστούκια δέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Είχε προηγηθεί λογομαχία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, την οποία μπουγέλωσε στον αέρα επειδή η κ. Δούρου αναφέρθηκε στη δίκη του Κασιδιάρη που επρόκειτο να γίνει χθες και αναβλήθηκε για τις 11 Ιουνίου.


 

Ο Γιώργος Παπαδάκης προσπάθησε (φωνάζοντας "όχι, όχι") να προστατέψει τη βουλευτή του ΚΚΕ, η οποία δεχόταν απανωτά χαστούκια από τον Ηλία Κασιδιάρη. Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 διακόπηκε στον αέρα.

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό η εκπομπή επανήλθε στον αέρα και η Λ. Κανέλλη μίλησε για χυδαία και άνανδρη συμπεριφορά.

«Όταν το ΚΚΕ λέει διορθώστε τη ψήφο όσοι ψηφίσατε Χρυσή Αυγή να το ακούτε. Άντρας ψηφισμένος από τον ελληνικό λαό πετάει νερό στην κ. Δούρου με βρίζει, είναι εκτός ελέγχου και σηκώνει χέρι και χτυπάει» είπε και πρόσθεσε εμφανώς ταραγμένη και με σημάδια στο πρόσωπο:

«Όποιος θέλει τα πολιτικά κτήνη να τα βάλει σπίτι του. Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης και κανένας Χρυσαυγίτης", δήλωσε η κ. Κανέλλη.

Σύμφωνα με τη Λιάνα Κανέλλη, ο Κασιδιάρης χτύπησε και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής.

Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου διέταξε τη σύλληψη του Κασιδιάρη, τον οποίο αναζητά τώρα η ομάδα ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κασιδιάρης  έσπασε την πόρτα και έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό βρίζοντας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ