ΝΔ: Ανοιχτές συγκεντρώσεις σε Ζάππειο και ΔΕΘ

ΝΔ: Ανοιχτές συγκεντρώσεις σε Ζάππειο και ΔΕΘ Facebook Twitter
0

Η ΝΔ, οργανώνει δυο ανοικτές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεντρώσεις θα λάβουν χώρα στο χώρο της ΔΕΘ, στις 13 Ιουνίου και στο Ζάππειο στις 15 Ιουνίου.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, στη συγκέντρωση της Αθήνας να ανέβει στο βήμα, μαζί με τον κ. Σαμαρά και ο Κώστας Καραμανλής, καθώς και μια σειρά από στελέχη πρώτης γραμμής, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και άλλοι.


Με τις δύο αυτές συγκεντρώσεις θα κορυφωθεί και η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος, της οποίας κεντρικό θέμα συζήτησης είναι το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή».

Μέχρι τις 13 Ιουνίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση στη ΔΕΘ, ο κ. Σαμαράς θα επισκεφτεί την Πάτρα, το Βόλο και άλλα μέρη, όπου θα συμμετάσχει σε θεματικές εκδηλώσεις, ενώ σκοπεύει να επισκεφθεί κυρίως το Λεκανοπέδιο, όπου καταγράφεται και ο κύριος όγκος των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα υπάρξει επίσης, κινητοποίηση των γαλάζιων στελεχών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις δυτικές συνοικίες της πρωτεύουσας, όπου το κόμμα στις προηγούμενες εκλογές κατέγραψε τεράστιες απώλειες. 

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέπτεται σήμερα, το ειδικό επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Λυκουρέντζος περιόδευσε στα Ιωάννινα και συνεχίζει στη Λάρισα, ενώ περιοδείες στην Κρήτη προγραμματίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Για τη «μάχη της Κρήτης» σημαντική συμβολή αναμένουν στο γαλάζιο επιτελείο ότι θα έχει και η Ντόρα Μπακογιάννη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM