Το Βερολίνο ρίχνει τις ευθύνες στην ΕΕ για το έμψυχο δυναμικό που δεν διέθεσε ποτέ στην Ελλάδα

Το Βερολίνο ρίχνει τις ευθύνες στην ΕΕ για το έμψυχο δυναμικό που δεν διέθεσε ποτέ στην Ελλάδα Facebook Twitter
1

Λιγότερα στελέχη από όσα έχει υποσχεθεί έχει διαθέσει στην Ελλάδα, για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης η Γερμανία, η κυβέρνηση του Βερολίνου ωστόσο, υποστηρίζει, ότι, δεν ευθύνεται για αυτό η ίδια, αλλά τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας στο dpa, το Βερολίνο, έχει στείλει ως τώρα στην Ελλάδα 23 από τους 100 αστυνομικούς και 14 από τους 100 ειδικούς ασύλου που είχε υποσχεθεί. Για τις αιτίες της ολιγωρίας παρέπεμψε στις Βρυξέλλες.


Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild» που επικαλείτο έκθεση της Ε.Ε., σύμφωνα με την οποία, οι ευρωπαίοι εταίροι δεν έχουν ως τώρα ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις τους για βοήθεια της Ελλάδας με έμψυχο δυναμικό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κι εδώ βλέπουμε πως ο γερμανικός τύπος δεν είναι τίποτε άλλο από το υπουργείο προπαγάνδας της γερμανικής κυβέρνησης:πάντα κάποιος άλλος φταίει,οι ίδιοι είναι πάντα αθώοι ή υπερβολικά καλοί.Ας το δούμε αυτό,όλες οι εφημερίδες συντεταγμένα από την πιο λαϊκή έως την πιο σοβαρή συνήθως γράφουν το ίδιο με άλλα λόγια που είναι πάντα η επίσημη γερμανική γραμμή.