Η τελευταία φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Συγγρού

Η τελευταία φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Συγγρού Facebook Twitter
2

Την τελευταία φωτογραφία από το ως τώρα γραφείο του στη λεωφόρο Συγγρού ανέβασε στο λογαριασμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς η Ν.Δ. μετακομίζει πλέον στο Μοσχάτο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: "Τελευταία μερα στα γραφεία μας στη Συγγρού! Απο αύριο δουλεύουμε από τη Βουλή και στις 18/8 στο Μοσχάτο!" και ανέβασε την φωτογραφία:

Η τελευταία φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Συγγρού Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται ότι το μηνιαίο ενοίκιο της Ν.Δ. στο κτίριο της Συγγρού ήταν 95 χιλιάδες ευρώ ενώ το ενοίκιο στα νέα γραφεία θα κοστίζει περίπου το 1/10 αυτής της τιμής.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Μπραβο,λοιπον,στον Κυριακο ο οποιος περιοριζει τα εξοδα της Ν.Δ.πανω απο 1.000.000 τον χρονο με αυτο τον τροπο.Μια πολυ εξυπνη κινηση,αναμφιβολα.Διοτι ευκολοτερος τροπος για να τεκμηριωθει ο αυτοπροωθουμενος χαρακτηρισμος του ως "εξυγιαντη"του κομματος ειναι δυσκολο να βρεθει.Βεβαια τιποτα δεν μας εμποδιζει να κανουμε και δευτερες σκεψεις.Οπως,φερ'ειπειν,οτι οταν ενοικιασθηκαν τα γραφεια της Συγγρου απο τον Βωβο,ο Βωβος ηταν ο πανισχυρος επιχειρηματιας ακινητων ,με ο'τι αυτο μπορει να συνεπαγεται.Τωρα ειναι πτωχευμενος.Καλη μας νυχτα.
Το ειπε και το εκανε, δεν ξερω ποσες εναλλακτικες ειχε βεβαια, αλλα ηταν ο μονος που το ειχε θιξει και την διαρκεια της προεκλογικης περιοδου για προεδρο της ΝΔ. Σιγουρα θετικη κινηση.