Σακοράφα: Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας

Σακοράφα: Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
5

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Σοφία Σακοράφα για τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Η πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος  αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η  σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας», ενώ προσθέτει πως νιώθει «ντροπή που κάποτε ήλπισα μαζί σας».

Μιλά επίσης για «ταφόπλακα στο λαό» και σημειώνει ότι παλεύει ώστε «τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση».

Ολόκληρη η δήλωση της Σοφίας Σακοράφα

«Η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας. Και μόνο μια πολιτική υπόσχεση: Κάποτε –και παλεύω ώστε αυτό το κάποτε να μην είναι μακρινό- τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση.

Η κυβέρνηση σας, αλλά κι εσείς που, θριαμβολογώντας ή με «βαριά καρδιά», βάζετε την ταφόπλακα στο λαό μας και βγάζετε την Ελλάδα στο σφυρί, θα λογοδοτήσετε παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή.

Είναι μεγάλη η οδύνη του λαού μας, είναι τεράστιο το πολιτικό σοκ που έχετε προκαλέσει. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα από το να αξιοποιείτε αυτή την οδύνη, αυτό το σοκ, προκειμένου να περάσετε όλα όσα δεν μπορούσε να περάσει κανείς άλλος.

Ο καιρός όμως είναι μπροστά μας. Η οδύνη θα υποχωρήσει. Τα τραύματα θα επουλωθούν. Ο λαός μας θα ανασυγκροτηθεί.

Τότε θα τα πούμε!» 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αχ σοφίτσα ....some of them want to use you,some of them want to get used by you λεει η Αννουλα η Lenox στο τραγούδι της.Σιγά μη δεν ηξερες ... με όλη τη πλέμπα του πασοκισταν που μαζεψατε .Μη μας το παίζεις θύμα λοιπόν. Καλύτερα να έπαιζες με τα ακόντια σου. ....
Άσε ρε Σακοράφα τα ψόφια και καλά ήλπιζες μαζί τους. Ούτε εσύ, ούτε η Κατριβάνου είσασταν απλοί ψηφοφόροι που μπορεί να "γελάστηκαν" από τα απειχθή ψέμματα του Αλέξη. Αμφότερες ήσασταν στελέχη του κόμματος και γνωρίζατε τις λειτουργίες αλλά και το ποιόν το καθενός. Ξαφνικά πέφτετε από τα σύννεφα και όχι μόνο αυτό αλλά συνεχίζετε της μπουρδολογία με την ξύλινη γλώσσα του δρόμου (όνειρα...εκδίκηση).
Άρες μάρες κουκουνάρες. Δεν ντρέπεται που πίστεψε σαν 5χρονο ότι ο γάιδαρος πετάει αλλά θύμωσε που δεν πέταξε τελικά. Δεν έχει μέλλον αυτός ο λαός, τι να κάνουμε τώρα..
unknown"Δεν ντρέπεται που πίστεψε σαν 5χρονο ότι ο γάιδαρος πετάει αλλά θύμωσε που δεν πέταξε τελικά."σαλιγκάρι"δεν μας λες όμως γιατί τον πίστεψες, δεν μας εξηγείς γιατί. είσαι σε ηλικία που κανονικά είναι δύσκολο να σε κοροιδέψει κάποιος. εσύ γιατί δέχτηκες να σε κοροιδέψουν;"Ρε παιδιά,η κυρία Σακοράφα μία αθώα παιδίσκη 'ηταν είναι και θα είναι...Που να πάει το μυαλό της ότι οι πολιτικοί της σύντροφοι ήταν πολιτικοί απατεώνες...Στο μόνο που πίστεψε ήταν ο μισθός του βουλευτή και το μηνιαίο εικοσαχίλιαρο της Ευρωβουλής!Εκεί,μόνο τυφλή εμπιστοσύνη!