Mετωπική επίθεση Μητσοτάκη προς Τσίπρα: Εμφανίσατε την άγνοια σας ως αντισυμβατική μαγκιά

Mετωπική επίθεση Μητσοτάκη προς Τσίπρα: Εμφανίσατε την άγνοια σας ως αντισυμβατική μαγκιά Facebook Twitter
6

Mετωπική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε νωρίτερα ο Κύριάκος Μητσοτάκης τον οποίο κατηγόρησε για τη μεγαλύτερη απάτη προς το λαό ενώ του καταλόγισε ότι εμφάνισε την άγνοια του ως αντισυμβατική μαγκιά και σημείωσε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό: "Δεν αξίζετε να είστε Πρωθυπουργός σε αυτή τη χώρα κ. Τσίπρα.

"Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, ένας ψεύτης πρωθυπουργός ή ένας αυταπατόμενος πρωθυπουργός που δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του. Είτε ψεύτης, είτε αυταπατόμενος δεν αξίζει να είσαστε πρωθυπουργός αυτής της χώρας", πρόσθεσε Οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον πρωθυπουργό τους. Εκτός όμως από την αυταπάτη υπήρξε και οργανωμένη πολιτική απάτη. Η χυδαιότερη επιχείρηση πολιτικής απάτης που έγινε ποτέ", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

"Ο κόφτης είναι το μέτρο της προσωπικής σας αξιοπιστίας κ. Τσίπρα", συνέχισε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.


"Σας εξευτελίζουν με τον κόφτη και με το υπερταμείο, και προσβάλουν και τον ελληνικό λαό. Σήμερα είναι ημέρα ντροπής για την Βουλή των Ελλήνων. Πληρώνουμε τα ψέματα της κυβέρνησης. Γιατί το Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας έχει ζωή 100 χρόνια; γιατί δεν αρκούσε το ΤΑΙΠΕΔ;" ρώτησε ρητορικά ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: ' Γιατί δεν σας εμπιστεύονται. Το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ η δομή και η λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ αλλά οι ανακολουθίες σας".


Διάβασε από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ: "Ακυρώνουμε τις προβλεπόμενες ιδιωτικοποιήσεις και την λεηλασία του δημόσιου πλούτου". Ποιόν κοροϊδεύετε; Δεσμεύετε τις επόμενες γενιές. Είναι ντροπή σας κ. Τσίπρα. Τέτοιο υπερταμείο δεν μας ζήτησαν ποτέ από εμάς. Όταν τελειώσει η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου εμείς θα ανακτήσουμε την χαμένη εθνική μας αξιοπρέπεια. Γιατί εμείς πιστεύουμε στις αποκρατικοποιήσεις και στον περιορισμό του ρόλου του κράτους.


Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ θα ψηφίσει την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και τις ιδιωτικοποιήσεις που κυρώνονται με αυτό το νομοσχέδιο, αναφερόμενος στην εκχώρησης των 24 αεροδρομίων.


Απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα είπε: "Είσαστε οπορτουνιστής λαϊκιστής και εξουσιολάγνος, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι παραμονή στην εξουσία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι το πρόβλημα και πρέπει να φύγει το συντομότερο . Το αίτημα για εκλογές είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο καλύτερο για την χώρα. Εμείς θα οικοδομήσουμε μία πολιτική συμμαχία, το πλατύ μεταρρυθμιστικό μέτωπο, που έχει ανάγκη η χώρα"

Η ομιλια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζεται.

Δείτε live: 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κυρώσει στη Βουλή τα υπόλοιπα Μνημόνια Συνεργασίας αν δεν αλλάξουν στάση τα Σκόπια
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και οι καραβανάδες αυτοδημιούργητοι υπήρξαν, Βασιλάκη. Και μην μου πεις περί ξένου δακτύλου, γιατί πίσω έχει ο Μαδούρο την ουρά. Τελικά μήπως να μελετήσουμε καλύτερα το πως κατάφερε και σας δούλεψε έτσι άσχημα, παρόλο που τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα; Θα θυμάσαι τις κόντρες μας στο site το 2014, υποθέτω.
H Ελλάδα πριν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν παράδεισος, ούτε φυσικά έγινε ή θα γίνει παράδεισος επι ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε άλλο.Όμως η οικογένεια του Κυριάκου έχει τη δική της μεγάλη συμμετοχή στη φαυλότητα και τους λογής μηχανισμούς. Πριν τους Βενεζουελάδες κοίτα μη σκάσει τίποτα απο Ερυθρο Σταυρό μεριά. Αυτό είναι και κοντά μας ετσι;"Πασοκάρα" : Ποιους εννοείς; Τη Φώφη, το Βενιζέλο, το Σημιτη και την παρέα τους; Προφανώς ούτε αυτοί ακουσανε κάτι , εκεί πριν το 2004...!!!Και αν ξεγελάστηκαν οι αριστεροί , ίσως είχαν την δικαιολογία τους ... οι δεξιοί τι θα πουν όταν ξεγελαστούν;ΥΓ: Το μόνο που θα παρατηρούσα για τη χρήση του "φ", μερικές μέρες πριν, είναι ότι δεν είναι δική σου ... ως εκ τούτου δεν μπορώ παρά να κάνω στην άκρη :-)))))