O γαμπρός της υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ και καταγγέλει τον Καμμένο

O γαμπρός της υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ και καταγγέλει τον Καμμένο Facebook Twitter
2

Την αποχώρησή τους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωστοποίησε ο πολιτευτής και γαμπρός της υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, Χρηστος Χρηστάκης. Στην ανακοίνωσή του στρέφεται εναντίον του επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ Πάνου Καμμένου και χαρακτηρίζει «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές το νέο ασφαλιστικό.

Η ανακοίνωση:


Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό .

Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν, όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος , κ.Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ....πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών .

Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος .

Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος!!

Μετά τιμής
Χρήστος Χρηστάκης»

πηγή: e-thessalia.gr

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Είστε άδικοι, η επιστολή έχει και συνέχεια, την οποία αποκαλύπτω:"Δεν είναι δυνατόν, την ώρα που ο Γραμματέας της Νεολαίας Σύριζα έχει διορίσει ως και το 2ο πεκινουά του σε νευραλγικό υπουργείο, η Ράνια Σβίγγου το pet - boyfriend σε θέση μετακλητού, ο Σάκης Παπαδόπουλας την κόρη του στο ΥΠΟΙΚ, η Αυλωνίτου τ' ανήψια της στο "Παιδείας, Έρευνας και Μεσαιωνισμού" και τόσοι άλλοι σύντροφοι ων ουκ έστιν αριθμός τους δικούς τους, ΕΓΩ, κοτζάμ Χρήστος Χρηστάκης, γαμπρός Χρυσοβελώνη, να μην μπορώ να διορίσω τους 2 μου παπαγάλοι και τον πίθηκα που 'χω με κούραση γυμνάσει!!! Άσε που ούτε σε μια αμειβόμενη επιτροπή δε με "αξιοποιήσατε"!!! Αιδώς πρόεδρε Χαμένε!!! Θα κρατούσα και την αναπνοή μου ώσπου να γίνω μπλε και να με διορίσετε κάπου με καλά € αλλά έλα που υποφέρω από άσθμα! Αναρωτιέμαι επίσης αν είναι αργά πια να χωρίσω τη μικρή Χρυσοβελώνη και να παντρευτώ κόρη στελέχους του Σύριζα ... Βρε, λες;;;;;;;"