Ο Snoop Dogg βάζει την Ακρόπολη στο εξώφυλλο του νέου του single

Ο Snoop Dogg βάζει την Ακρόπολη στο εξώφυλλο του νέου του single Facebook Twitter
5

Ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg βρίσκεται αυτή την περίοδο στο studio για την ηχογράφηση του επόμενου, και 14ου κατά σειρά προσωπικού του δίσκου, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.

Πριν από λίγες ώρες όμως αποφάσισε να κάνει στο κοινό του ένα δώρο με «άρωμα Ελλάδας», αφού κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Late Nights» και παραγωγή του Mike Will.

Πώς ακριβώς εμπλέκεται η Ελλάδα; Για το εξώφυλλο του νέου του single ο Αμερικανός καλλιτέχνης επέλεξε μία νυχτερινή φωτογραφία της Ακρόπολης όπως φαίνεται από την ταράτσα του ξενοδοχείου «Electra Palace Athens» στην Πλάκα.

Και κάνει την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM