ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Ρίκι Μάρτιν εμφανίστηκε πιασμένος χέρι-χέρι με το νέο σύντροφο του σε γκαλά

Ο Ρίκι Μάρτιν εμφανίστηκε πιασμένος χέρι-χέρι με το νέο σύντροφο του σε γκαλά Facebook Twitter
0

 

Ο Ρίκι Μάρτιν εμφανίστηκε πιασμένος χέρι-χέρι με το νέο σύντροφο του σε γκαλά Facebook Twitter

Πιασμένος χέρι-χέρι με τον νέο σύντροφό του Jwan Yosef, συριακής καταγωγής, εμφανίστηκε ο Ρίκι Μάρτιν, σε γκαλά του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Έρευνα για το AIDS (amfAR ), που έγινε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ο ίδιος ο Martin δεν είπε τίποτα σχετικά με τη νέα σχέση του, μοιράστηκε όμως μετά στο Photocall μια κοινή φωτογραφία με ένα σύντομο αλλά σημαντικό μήνυμα: "Yes". Αυτή θεωρήθηκε και η επίσημη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ του τραγουδιστή και του καλλιτέχνη για την οποία γραφόταν διάφορα εδώ και μήνες.

Το γκαλά είχε ως στόχο να συγκεντρωθούν κεφάλαια για την προώθηση της επιστημονικής έρευνας για την καταπολέμηση του AIDS και ο πορτορικανός τραγουδιστής κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες όταν έφτασε κρατώντας το χέρι του καλλιτέχνη συντρόφου του. Το φιλί του πάντως ο διάσημος ποπ σταρ το πούλησε ακριβά σε γυναίκα, μια βραζιλιάνα επιχειρηματία την Ana Paola Diniz που πλήρωσε 80 χιλιάδες ευρώ για να φιληθεί στο στόμα με τον Μάρτιν.

Kiss with @ricky_martin which costs 90000 dollars! @Amfar in São Paulo. ? #amfar #rickymartin #rickymartinkiss

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Maxim Sapozhnikov (@maximsap) στις

Στο γκαλά έδωσαν το παρόν και Supermodels όπως η Kate Moss και η Naomi Campbell ελαφρότατα ενδεδυμένη , ο σχεδιαστής Marc Jacobs, η  Kylie Minogue και οι σχεδιαστές Jean Paul Gaultier και Stefano Gabbana.

Εκεί ήταν και ο Lucas Jagger που έβγαλε στον πλειστηριασμό μια κιθάρα υπογεγραμμένη από τον πατέρα του, Mick Jagger.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM