Ο James Franco ετοιμάζει φιλμ με λεσβίες βαμπίρ και την Tori Spelling

Ο James Franco ετοιμάζει φιλμ με λεσβίες βαμπίρ και την Tori Spelling Facebook Twitter
0

Το 1996 είχε κυκλοφορήσει το φιλμ "Mother, May I Sleep With Danger" με πρωταγωνίστρια  την Tori Spelling, τη διάσημη Donna του σίριαλ 90210. Το ριμέικ του έργου ανέλαβε τώρα ο James Franco ο οποίος ετοιμάζει πολλές ανατροπές και ενώ κρατά το βασικό σκελετό του σεναρίου προσθέτει στοιχεία που θα το μεταμορφώσουν. 

Ο Franco επαναφέρει την Tori Spelling στο έργο, αλλά αυτή τη φορά όπως είναι λογικό δεν της δίνει το ρόλο της μαθήτριας, αλλά της μαμάς.

Αυτό που όμως θα είναι μεγάλη ανατροπή στην πλοκή είναι πως το φιλμ θα αφορά τον έρωτα δύο λεσβιών, μια εκ των οποίων είναι  βαμπίρ.

Η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από μια φοιτήτρια κολεγίου που ονομάζεται Leah και που φέρνει στο σπίτι το νέο της κορίτσι για να περάσει από την έγκριση της μαμάς. Η επίσημη ανακοίνωση της ταινίας αναφέρει ότι η μαμά προσπαθεί να αποδεχτεί την αγάπη των κοριτσιών, αλλά διαισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και τελικά θα κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ρόλο στο φιλμ θα έχει όμως και ο ίδιος ο James Franco, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά. Το φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ