Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

Η πορνοστάρ Amber Rayne που κατηγόρησε τον αμφιλεγόμενο James Deen για σεξουαλική επίθεση βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Η πορνοστάρ Amber Rayne που κατηγόρησε τον αμφιλεγόμενο James Deen για σεξουαλική επίθεση βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της Facebook Twitter
0

Η Αmber Rayne, διάσημη πορνοστάρ με περίπου δέκα χρόνια καριέρας στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Rayne αποσύρθηκε από τη βιομηχανία το 2015 για να αφοσιωθεί στη φάρμα αλόγων που είχε κάνει, αλλά προηγουμένως είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα μεγάλο σκάνδαλο που έπληξε έναν από τους πιο ισχυρούς άντρες της βιομηχανίας. Η Rayne κατηγόρησε τον διάσημο ηθοποιό και παραγωγό ερωτικών ταινιών James Deen για σεξουαλική επίθεση και η ομολογία της προστέθηκε σε αντίστοιχες που είχαν κάνει τουλάχιστον 9 ακόμη ηθοποιοί ερωτικών ταινιών.

Η Rayne είχε ισχυριστεί πως ο Deen την γρονθοκόπησε στα γυρίσματα μιας σκηνής σεξ και συνέχισε την επαφή με βία ενώ εκείνη αιμορραγούσε. Το Νew York μεταδίδει πως η πορνοστάρ φέρεται να πέθανε στον ύπνο της, αλλά έχει διαταχθεί νεκροψία στη σορό της για να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια. Από τα δημοσιεύματα αναφέρεται πως στα social media της δεν υπάρχουν ενδείξεις πως κάτι την προβλημάτιζε ή πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ωστόσο, όλα τα ταμπλόιντς σημειώνουν τη διαμάχη της με τον James Deen και το πόσο μεγάλο κόστος είχαν αυτές οι αποκαλύψεις στην καριέρα του.

Ο James Deen πρόσφατα βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπος με το νόμο καθώς κλήθηκε να πληρώσει υψηλό πρόστιμο για σημαντικές παραβιάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που σημειώθηκαν στην εταιρεία του.

Η εταιρεία παραγωγής του, κατηγορήθηκε πως δεν φρόντισε για τη χρήση προφυλακτικών από τους ηθοποιούς της και πως δεν παρέχει τα απαραίτητα εμβόλια ή ιατρικές εξετάσεις για τους εργαζόμενους, αφήνοντάς τους έτσι εκτεθειμένους στην ηπατίτιδα Β.

Η προτεινόμενη ποινή, ύψους 77.875 δολαρίων, ήταν μια από τις πιο υψηλές που έχουν οριστεί έως τώρα στη βιομηχανία του πορνό του Λος Άντζελες και  κοινοποιήθηκε  τρεις μήνες αφότου ο σταρ της ψυχαγωγίας ενηλίκων αντιμετώπισε το πλήγμα των κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις στη Rayne και τις άλλες πορνοστάρ. Εκείνη την περίοδο, ο James Deen δήλωνε πως η στοχοποίησή του δεν είναι τυχαία και αφήνει αιχμές εναντίον των αρχών τόσο για το εξαιρετικά υψηλό πρόστιμο, όσο και για το γεγονός πως μετά  το πρώτο σκάνδαλο σεξουαλικών επιθέσεων και τις καταγγελίες, επιλέχθηκε η δική του εταιρεία για τέτοια έρευνα.

Πολιτισμός
0

Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Πολιτισμός / Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αντιδράσεις στην Ιταλία - Για «Πουτινική υποκρισία» κατηγόρησε την ιταλική αντιπροσωπεία που απέκλεισε τον Σαβιάνο ο Ιταλός συγγραφέας Σάντρο Βερονέζι και δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο
NEWSROOM
Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM