Χάκερ έκλεψε και διέρρευσε προσωπικές φωτογραφίες της Adele

Χάκερ έκλεψε και διέρρευσε προσωπικές φωτογραφίες της Adele Facebook Twitter
0

Θύμα ενός χάκερ φέρεται να έχει πέσει η Adele η οποία προστίθεται στη μακρά λίστα με τις διασημότητες που βλέπουν προσωπικά τους δεδομένα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ο δράστης, ο οποίος μοιράστηκε ιδιωτικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τον Guardian, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε αδημοσίευτες, προσωπικές φωτογραφίες της τραγουδίστριας οι οποίες εδώ και δύο μέρες κυκλοφορούν στο Facebook και τo Τwitter.

Η διαρροή των φωτογραφιών περιλαμβάνει φωτογραφίες του γιου της, αλλά ακόμη και το υπερηχογράφημα από την εγκυμοσύνη της. Στις εικόνες που διέρρευσαν υπάρχουν και παλιές φωτογραφίες της τραγουδίστριας από την εποχή που ακόμη δεν ήταν διάσημη. 

Τα βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Adele είναι πολύ θορυβημένη με το γεγονός καθώς η ίδια είναι πολύ προσεκτική με την ιδιωτική της ζωή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο χάκερ απέκτησε πρόσβαση στις εικόνες, από το e-mail του συντρόφου της, Simon Konecki. Την πληροφορία για τη διαρροή φέρεται να έχει δώσει ένας θαυμαστής ο οποίος επικοινώνησε με τον μάνατζερ της τραγουδίστριας και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν, πριν το θέμα πάρει μεγάλη δημοσιότητα.

Ο άνθρωπος που κατήγγειλε το περιστατικό δήλωσε πως είναι πολύ μεγάλος θαυμαστής της Adele και ο ίδιος αναστατώθηκε  όταν είδε τις φωτογραφίες και θέλησε να σταματήσει αυτό που συνέβαινε. Την υπόθεση έχει αναλάβει το επιτελείο της τραγουδίστριας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ