ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Aπόστολος Γκλέτσος: Έχω πάει με άντρα

Aπόστολος Γκλέτσος: Έχω πάει με άντρα Facebook Twitter
25

Στο τοκ σόου «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου εμφανίστηκε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος μετά τις αποκαλύψεις που έκανε προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως στο παρελθόν είχε σεξουαλική επαφή με άτομο του ίδιου φύλου ενώ άφησε και αιχμές πως είναι ο μόνος που το ομολογεί.

Αρχικά ο δήμαρχος Στυλίδας ρώτησε τον Πέτρο Κωστόπουλο αν έχει πάει με άντρα και πήρε αρνητική απάντηση.

"Δηλαδή στην Ελλάδα μόνο εγώ έχω πάει και το λέω;"είπε. "Το λες;" τον ρώτησε ο παρουσιαστής. "Βέβαια και το λέω! Εδώ, τώρα. Μόνο εγώ έχω πάει; Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές πάντα! Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ"

Πολιτισμός
25

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM