Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Hugh Jackman μιλά για τον καρκίνωμα στη μύτη του και προειδοποιεί για τη χρήση αντηλιακού

Ο Hugh Jackman μιλά για τον καρκίνωμα στη μύτη του και προειδοποιεί για τη χρήση αντηλιακού Facebook Twitter
0

"Ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν δεν φοράς αντηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η ηπιότερη μορφή καρκίνου αλλά σοβαρή, όπως και να έχει. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ και κάντε τακτικά τσεκ-απ".

Με αυτό το μήνυμα να συνοδεύει τη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα στο λογαριασμό του στο Instagram και στην οποία εμφανίζεται με ένα χανζαπλάστ στη μύτη, ο διάσημος ηθοποιός Hugh Jackman έθιξε εκ νέου το θέμα με το καρκίνωμα που έχει εκεί και εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία να προειδοποιήσει για ακόμη μια φορά σχετικά με τις συνέπειες που έχει η μη χρήση αντηλιακού.

Ο 47χρονος Αυστραλός ηθοποιός, από το 2013 οπότε και εμφάνισε το συγκεκριμένο καρκίνωμα, έχει κάνει 4 σχετικές επεμβάσεις για να το αφαιρέσει, με την τωρινή να ανεβάζει τον αριθμό στις 5.

An example of what happens when you don't wear sunscreen. Basal Cell. The mildest form of cancer but serious, nonetheless. PLEASE USE SUNSCREEN and get regular check-ups.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Hugh Jackman έχει αποδώσει την ασθένειά του στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε αντηλιακό κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στην Αυστραλία. "Είναι πάντα λίγο σοκ μόνο να ακούς τη λέξη 'καρκίνος'. Σαν Αυστραλός, [ο καρκίνος του δέρματος] είναι για μένα πολύ συνηθισμένο. Δεν φορούσα ποτέ αντηλιακό μεγαλώνοντας οπότε ήμουν βασικός υποψήφιος για κάτι τέτοιο" έχει σχολιάσει στο παρελθόν.

Σήμερα υποβάλλεται σε ιατρικούς ελέγχους κάθε τρεις μήνες και προωθεί μια σειρά αντηλιακών για παιδιά.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM