Τα δύσκολα χρόνια του Τζόι από τα «Φιλαράκια» και ο νευρικός κλονισμός

Τα δύσκολα χρόνια του Τζόι από τα «Φιλαράκια» και ο νευρικός κλονισμός Facebook Twitter
0

Aπ' ότι φαίνεται τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο ρόδινα ή ξέγνοιαστα για τον Ματ Λε Μπλανκ, τουλάχιστον όχι όσο ο χαρακτήρας που υποδυόταν στα «Φιλαράκια».

Σε συνέντευξή του στη βρετανική «Mirror», ο ηθοποιός που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο ως «Τζόι», αποκάλυψε πως υπήρχε μία περίοδος στη ζωή του κατά τη διάρκεια της οποίας και για πολλά χρόνια δεν έβγαινε από το σπίτι του, και έφτασε μια ανάσα στο να πάθει νευρικό κλονισμό.

«Έπαθα burn out. Δεν ήθελα να ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα, δεν ήθελα να πηγαίνω πουθενά. Αυτό ήθελα να κάνω. Ήμουν σε θέση να το κάνω. Ο ατζέντης μου ήταν απογοητευμένος. Οι περισσότεροι ηθοποιοί καλούν τον ατζέντη τους και τον ρωτούν: "Τι έχουμε;". Εγώ τηλεφωνούσα στο δικό μου και του έλεγα: "Σε παρακαλώ να ξεχάσεις τον αριθμό του τηλεφώνου μου για μερικά χρόνια". Ήταν μία πολύ σκοτεινή εποχή. Σχεδόν είχα υποστεί νευρικό κλονισμό», δήλωσε ο 48χρονος ηθοποιός, λίγο πριν την πρεμιέρα του ως συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Top Gear» στο BBC.

Ο Λε Μπλανκ περιέγραψε την απόφαση του να απομονωθεί στο ράντσο του στην Καλιφόρνια αμέσως μετά το τέλος της σειράς το 2006 και να κόψει τα μαλλιά του σε στυλ μοϊκάνα, σε μία προσπάθεια να στρέψει μακριά του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακόμη και όταν χάλασε ο γάμος του με τη Melissa McKnigth, λόγω προσωπικών και επαγγελματικών δυσκολιών, έπρεπε να σκεφτεί την κόρη του Μαρίνα.

«Τη στιγμή που την αντίκρισα για πρώτη φορά (όταν γεννήθηκε), την ερωτεύτηκα και δεν έπαψα ποτέ να νιώθω έτσι», εξομολογήθηκε ο Λε Μπλανκ στη βρετανική εφημερίδα. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήξερα πως από εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε τίποτα που θα με έκανε να πάψω να την αγαπώ - Ακόμη και αν τράκαρε τη Ferrari μου».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM