Ο Μπιλ Γκέιτς είναι και φέτος ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι και φέτος ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου Facebook Twitter
0

Μια νέα λίστα που βασίζεται σε στοιχεία του Wealth-x και του Business Insider, που αναδημοσιεύει σήμερα το Time, κατατάσσει για ακόμα μια χρονιά στην κορυφή των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, τον ιδρυτή της Microsoft και φιλάνθρωπο, Μπιλ Γκέιτς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος εκτός από πλουσιότερος άνθρωπος για το 2016 είναι και ένατος στην λίστα των πλουσιοτέρων ανθρώπων όλων των εποχών, διαθέτει συνολική περιουσία που φτάνει τα 87,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ δεύτερος στην κατάταξη, είναι ο Ισπανός ιδιοκτήτης των καταστημάτων ZARA, Αμάνσιο Ορτέγκα με περιουσία 66,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο κόσμος της τεχνολογίας έχει την τιμητική του στην εν λόγω λίστα, αφού στην 4η θέση βρίσκεται ο Τζεφ Μπέζος, ιδιοκτήτης της Amazon, με περιουσία 56,6 δισ., ενώ την 7η και 8η θέση καταλαμβάνουν ο εκκεντρικός Λάρι Έλλισον, ιδρυτής της Oracle και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του Facebook με περιουσίες 45,3 και 42,8 δισ. δολάρια. Πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, στην 15η θέση, είναι η κληρονόμος των καταστημάτων Walmart, Άλις Γουάτσον.

Δείτε την πλήρη λίστα του Business Insider με τους πλουσιότερους ανθρώπους του 2016, σε αυτό το σύνδεσμο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ