O Iggy Pop μιλά για πρώτη φορά για τον Bowie: Αυτός ο τύπος με ανέστησε

O Iggy Pop μιλά για πρώτη φορά για τον Bowie: Αυτός ο τύπος με ανέστησε Facebook Twitter
3

Για πρώτη φορά μετά το θάνατο του David Bowie, ο Iggy Pop, η μεγάλη καριέρα του οποίου ξεκίνησε με δύο άλμπουμ σε παραγωγή του εκλιπόντος καλλιτέχνη, μίλησε για τη σχέση τους.

Αφού τόνισε ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει την απώλεια του φίλου του είπε: «Αυτός ο τύπος με έσωσε επαγγελματικά και ίσως προσωπικά. Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονταν για εμένα αλλά μόνο εκείνος είχε πραγματικά κοινά μαζί μου και αξιοπρεπείς προθέσεις για να με βοηθήσει».

Ο Iggy Pop σημείωσε επίσης, σύμφωνα με τους Ν.Υ. Τimes, ότι ο Bowie τον ανέστησε.  «Ήταν ένας ευεργέτης, κάτι περισσότερο από φίλο με τον τρόπο που σκεφτόμαστε τη φιλία. Βγήκε λίγο από το δρόμο του για να παραχωρήσει χώρο για το κάρμα μου».

Οι δύο τους είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά το 1971 και βρέθηκαν μαζί στη σκηνή το 1976 μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του Bowie "Station to Station". Ο Pop είπε ότι ο Bowie ήταν το ίδιο πειθαρχημένος «είτε έπαιζε για 700 άτομα, είτε για 15 χιλιάδες». «Πάνω στη σκηνή γινόταν ο Λευκός Δούκας και πλημμύριζε με φως», πρόσθεσε.

Η συνέχεια του άρθρου  εδώ

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM