Απεργία την Πρωτομαγιά

Πέθανε ο συζυγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ

Πέθανε ο συζυγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ Facebook Twitter
3

Ο Rene Angelil, ο οποίος ανακάλυψε την τραγουδίστρια Celine Dion όταν εκείνη ήταν 12 ετών, την παντρεύτηκε, και κρύβεται πίσω από την τεράστια καριέρα της , πέθανε την Πέμπτη το βράδυ. Ήταν 73 ετών και έδινε πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Ο Angelil πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού στο Λας Βέγκας, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.

Ο Rene Angelil διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα το 1998. Η υγεία του είχε επιδεινωθεί πέρυσι αναγκάζοντας την Celine να πάρει άδεια από το σόου που έκανε σε καζίνο του Λας Βέγκας. Ωστόσο το TMZ μεταδίδει πως πηγές κοντά στην οικογένεια, αναφέρουν ότι ο θάνατος του Rene ήταν εντελώς απρόσμενος μια και πρόσφατα ο ίδιος παρουσίαζε βελτίωση. "Στην πραγματικότητα, είχαν προγραμματιστεί επιχειρηματικές συναντήσεις που θα έκαναν μαζί σήμερα." αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Πέθανε ο συζυγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ Facebook Twitter

Η Celine Dion και ο Rene Angelil παντρεύτηκαν στις 17 Δεκεμβρίου του 1994, στην Notre Dame Basilica του Montreal, στον Καναδά. Το ζευγάρι έχει τρεις γιους, τον Rene-Charles και τα πέντε ετών δίδυμα Eddy και Nelson.

 

Το μήνυμα από το επίσημο Twitter της Dion στο οποίο η οικογένεια ανακοινώνει επισήμως το θάνατο και ζητά τη διακριτικότητα σε αυτές τις στιγμές:

 

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 1981, όταν η 12χρονη τότε Dion, το νεότερο μέλος μιας οικογένειας 14 παιδιών, έστειλε στο Angelil ένα demo με την ίδια να τραγουδά ένα κομμάτι που είχε γράψει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της.

«Την ώρα που τραγουδούσα, άρχισα να κλαίω», είπε κάποτε για την συγκεκριμένη ηχογράφηση η Dion. Ο Angelil έβαλε υποθήκη το σπίτι του για να βοηθήσει την Dion να βγάλει τον πρώτο της δίσκο «La voix du Bon Die» (σ.σ. Η Φωνή του Καλού Θεού) και έπειτα πήρε εκείνη και τη μητέρα της σε μια περιοδεία στον Καναδά, την Ιαπωνία και την Ευρώπη.

Πέθανε ο συζυγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ Facebook Twitter
To ζευγάρι σε μια κοινή του εμφάνιση το 2012

O Angelil, δύο φορές χωρισμένος και με τρία παιδιά, ξεκίνησε τη σχέση του με την Dion όταν αυτή ήταν 19, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει την είδηση της πεντάχρονης σχέσης τους στις σημειώσεις του τρίτου προσωπικού αγγλόφωνου άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 1993 με τίτλο «The Colour of My Love».

Ο γάμος τους στο Μόντρεαλ είχε μεταδοθεί τηλεοπτικά από την καναδική τηλεόραση. Η Dion έχει πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια άλμπουμ και από τη μέρα που τραγούδησε (με τη βοήθεια του Angelili) μπροστά σε ένα κοινό 4300 ατόμων, έχει δώσει πάνω από 900 συναυλίες μπροστά σε περισσότερους από 3,6 εκατομμύρια ανθρώπους, εισπράττοντας κάτι λιγότερο από 500 εκατομμύρια δολάρια σε εισιτήρια. Στα χόμπι του Angleli ήταν και ο τζόγος. Το 200 κέρδισε 1,6 εκατομμύρια δολάρια σε τουρνουά πόκερ.

Πέθανε ο συζυγός της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ Facebook Twitter
Πολιτισμός
3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM