H Emma Watson φτιάχνει ομάδα με βιβλία για το φεμινισμό στο Twitter

H Emma Watson φτιάχνει ομάδα με βιβλία για το φεμινισμό στο Twitter Facebook Twitter
1

H 

ηθοποιός Emma Watson, που έγινε γνωστή από τις ταινίες Harry Potter και σήμερα είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του UN Women και υπέρμαχος του φεμινισμού ανακοίνωσε πως θα φτιάξει ένα τέτοιο group στο Twitter, το οποίο και θα περιλαμβάνει προτάσεις για βιβλία με αυτήν τη θεματολογία και μια βάση για δημόσιο διάλογο επί του θέματος.

Η Watson, επικεφαλής της καμπάνιας HeforShe για την ισότητα των δύο φύλων, έκανε την ανακοίνωση μέσω Twitter, ζητώντας αρχικά από τους χρήστες διάφορες προτάσεις για το όνομα του group.

 

Τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν βροχή με πολλές από τις απαντήσεις να έχουν εντελώς πειρακτικό ύφος, αφού πρότειναν ονόματα όπως "Wats Up Fems", "Watson Your Shelf" και "Hermione's Army". Η Watson απάντησε σε όλα καλοπροαίρετα και τελικά διάλεξε το όνομα "Our Shared Shelf".

 


Την ιδέα της υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Abby Wambach, η ηθοποιός Sophia Bush και η τραγουδίστρια Kate Voegele, που δήλωσαν πως ευχαρίστως θα συμμετείχαν στην ομάδα, ενώ η Emma Watson υποσχέθηκε πως θα ζητήσει και από τη συγγραφέα JK Rowling αλλά και την Taylor Swift να μπουν στο γκρουπ. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ