Η Carrie Fisher απαντά σε όσους σχολίαζαν στο Τwitter το σώμα και την ηλικία της στο Star Wars

Η Carrie Fisher απαντά σε όσους σχολίαζαν στο Τwitter το σώμα και την ηλικία της στο Star Wars Facebook Twitter
0
Η Carrie Fisher απαντά σε όσους σχολίαζαν στο Τwitter το σώμα και την ηλικία της στο Star Wars Facebook Twitter

Στην αντεπίθεση περνά η Carrie Fisher, που αποφάσισε να απαντήσει στα δεκάδες σχόλια που δέχεται στα social media αναφορικά με την επανεμφάνισή της και κυρίως την εμφάνισή της στη νέα ταινία "Star Wars: The Force Awakens".

Η 59χρονη ηθοποιός, εμφανώς ενοχλημένη από το τρολάρισμα που δέχεται από τους χρήστες στο Twitter, τοποθετήθηκε δημοσίως για όλα όσα ακούει να λένε για εκείνη.

"Σας παρακαλώ σταματήστε να τσακώνεστε για το αν γέρασα καλά ή όχι" έγραψε στο Twitter η Fisher, που ενσαρκώνει την Leia Organa- αυτή τη φορά όμως ως στρατηγός κι όχι ως πριγκίπισσα. "Δυστυχώς πληγώνει και τα τρία μoυ αισθήματα. Το σώμα μου δεν έχει γεράσει τόσο καλά όσο εγώ. Άντε παρατήστε μας" συμπληρώνει. Αργότερα πρόσθεσε και το εξής: "Τα νιάτα και η ομορφιά δεν είναι επιτεύγματα, είναι προσωρινά προϊόντα χαράς του χρόνου και/ή του DNA. Μην τρελαίνεστε με τίποτα από τα δύο".


Η ηθοποιός υποστήριξε πως η φυσική εμφάνιση δεν θα έπρεπε να είναι αυτό που την χαρακτηρίζει, σχολιάζοντας: "Το σώμα μου είναι η τσάντα για το μυαλό μου, με κουβαλάει σε όλα αυτά τα μέρη και μπροστά από όλα αυτά τα πρόσωπα που υπάρχει κάτι να δεις ή να πεις".

Κάποιοι χρήστες συμφώνησαν μαζί της, τονίζοντας πως οι άντρες συμπρωταγωνιστές της Harrison Ford και Mark Hamill δεν δέχονται τέτοια σχόλια παρόλο που επίσης έκαναν comeback σε μεγάλη ηλικία. Κάποιοι άλλοι όμως έγιναν πυρ και μανία μετά την δημόσια τοποθέτησή της, κατηγορώντας την πως σαν δημόσιο πρόσωπο όφειλε να είναι πιο προετοιμασμένη για τα αρνητικά σχόλια που θα γραφτούν στο ίντερνετ.

Νωρίτερα τον Δεκέμβριο, η Fisher αποκάλυψε πως ένιωσε πιεσμένη να χάσει βάρος προκειμένου να επιστρέψει ως Leia. Η ηθοποιός είπε πως ένιωσε την υποχρέωση να χάσει 16 κιλά για λογαριασμό μιας κινηματογραφικής βιομηχανίας που "μεταχειρίζεται την ομορφιά σαν επίτευγμα". Τέτοιες συμπεριφορές, τόνισε, είναι "παράλογες".

Η Fisher, που ήταν μόλις 19 ετών όταν γύρισε την ταινία Star Wars το 1977, κατά καιρούς έχει συμβουλεύσει άλλους πρωταγωνιστές της σειράς να "μην δέχονται όσα δέχθηκε εκείνη τότε", όπως χαρακτηριστικά είπε στη νεαρή Daisy Ridley, με αφορμή το χρυσό μπικίνι που υποστηρίζει πως την υποχρέωσαν να φορέσει στην ταινία "Η επιστροφή των Τζεντάι".

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Πολιτισμός / Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αντιδράσεις στην Ιταλία - Για «Πουτινική υποκρισία» κατηγόρησε την ιταλική αντιπροσωπεία που απέκλεισε τον Σαβιάνο ο Ιταλός συγγραφέας Σάντρο Βερονέζι και δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο
NEWSROOM
Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ