Οι βεντούζες της "Βασίλισσας"

Οι βεντούζες της "Βασίλισσας" Facebook Twitter
2
Οι βεντούζες της "Βασίλισσας" Facebook Twitter

Κάποτε η Madonna είχε εκμυστηρευθεί δημοσίως στον David Letterman πως συνηθίζει να ουρεί τα πόδια της στο μπάνιο, προκειμένου να θεραπεύσει τους μύκητες (ασθένεια γνωστή κι ως athlete's foot), στο πλαίσιο της εφαρμογής της «ουροθεραπείας».

Αν και δεν είναι σαφές αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά, το μόνο σίγουρο είναι πως η διάσημη τραγουδίστρια κατά καιρούς έχει αποδείξει την αδυναμία της στις εναλλακτικές θεραπείες.

Κάποια στιγμή η Katy Perry βγήκε και συνέστησε τη θεραπεία με κρυστάλλους, ακολουθώντας τα βήματα της Madonna που πρώτη είχε μιλήσει για τις ευεργετικές ιδιότητες αυτής της πρακτικής που υποτίθεται πως θεραπεύει προβλήματα υγείας αλλάζοντας την ενέργεια ενός ατόμου.

Το τελευταίο «εναλλακτικό» χτύπημα της Madonna είναι οι... βεντούζες. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram όπου φαίνεται η πλάτη της γυμνή με βεντούζες πάνω της. Στην ίδια φωτογραφία διακρίνονται και βελόνες από τη θεραπεία βελονισμού που γίνεται παράλληλα. Η Μadonna βρίσκεται εν μέσω μια μεγάλης και εξαντλητικής παγκόσμιας περιοδείας και είναι γνωστό από backstage υλικό που έχει κατά καιρούς κυκλοφορήσει πως στα διαλείμματα χρησιμοποιεί πολλές ακραίες μεθόδους χαλάρωσης και περιποίησης. 

«Δέξου με με όλες τις όμορφες ουλές μου# Σ' αγαπώ όπως είσαι» έγραψε στη λεζάντα.

Take Me with all of my beautiful scars#i love you the way that you are...............❤️#rebelheart

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια