Ο "γκαφατζής" των Miss Universe επιστρέφει και τρολάρει τα social media

Ο "γκαφατζής" των Miss Universe επιστρέφει και τρολάρει τα social media Facebook Twitter
1


 

"Καλό Πάσχα σε όλους!!" έγραψε ο Steve Harvey στο λογαριασμό του στο Instagram, τρολάροντας τους χρήστες των social media μετά την τεράστια γκάφα του στο διαγωνισμό Miss Universe, όπου έστεψε νικήτρια λάθος κοπέλα και στη συνέχεια ανακάλεσε.

 

Ο παρουσιαστής του διαγωνισμού "Μις Υφήλιος" στο Λας Βέγκας αρχικά φόρεσε το στέμμα και την κορδέλα της πρώτης θέσης στη Μις Κολομβία, αλλά μετά από λίγο, ξαναπήρε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε πως έκανε λάθος και πως η νικήτρια ήταν η Μις Φιλιππίνες.

Αμέσως ξέσπασε μεγάλη αναστάτωση στην αίθουσα, ενώ έκτοτε τα social media έχουν αρχίσει "πανηγύρι" με την γκάφα ολκής του Steve Harvey, την οποία έχουν τοποθετήσει σε πολλές και διάφορες άλλες καταστάσεις, με τον διάσημο "γκαφατζή" να απολαμβάνει όπως φαίνεται τις διαστάσεις που πήρε το περιστατικό και την τεράστια δημοσιότητα και να κοροϊδεύει κι ο ίδιος τον εαυτό του.

Για τα πρακτικά, οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού, όχι μόνο δεν τον έδιωξαν μετά από αυτό, αλλά του έκαναν νέο πολυετές συμβόλαιο.

Merry Easter y'all ! ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Steve Harvey (@iamsteveharveytv) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM