Απεργία την Πρωτομαγιά

Φανατική θαυμάστρια του Walking Dead δάγκωσε τον Norman Reedus

Φανατική θαυμάστρια του Walking Dead δάγκωσε τον Norman Reedus Facebook Twitter
0

Αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να αποφύγεις στο The Walking Dead, είναι το να σε δαγκώσουν ζόμπι. Κι αν στην πραγματικότητα τα ζόμπι δεν υπάρχουν, για τον πρωταγωνιστή της σειράς Norman Reedus μάλλον η αληθινή ζωή επεφύλασσε μια έκπληξη επί του θέματος.

Στη διάρκεια του συνεδρίου Walker Stalker Con στο Νιου Τζέρσι, μια θαυμάστρια του Reedus εξέλαβε μάλλον κυριολεκτικά τη λεζάντα «Bite me» από ένα πρόσφατο εξώφυλλο του ηθοποιού κι αποφάσισε να κάνει αυτό ακριβώς- να τον δαγκώσει!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα περίμενε υπομονετικά στην ουρά που είχε σχηματιστεί για αυτόγραφα από τον ηθοποιό και μόλις ήρθε η σειρά της στάθηκε δίπλα του περιχαρής, γύρισε και τον δάγκωσε στο στήθος.

Η ίδια σχολίασε σε ανάρτησή της στο Instagram πως δεν είναι σκοπό να τραυματίσει το είδωλό της αλλά πως ενθουσιάστηκε πάρα πολύ που τον είδε από κοντά και δεν μπόρεσε να συγκτρατηθεί.

Φανατική θαυμάστρια του Walking Dead δάγκωσε τον Norman Reedus Facebook Twitter

Ο Reedus δεν της έκανε τελικά μήνυση, αλλά λίγο μετά σχολίασε το συμβάν ανεβάζοντας στο Instagram το επίμαχο εξώφυλλο, με αλλαγμένη αυτή τη φορά τη λεζάντα- (Do not) bite me.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM