OK: Ο George Clooney θα γίνει πατέρας

OK: Ο George Clooney θα γίνει πατέρας Facebook Twitter
0

Αν θεωρεί κάποιος το περιοδικό Ok σοβαρή πηγή για τα celebrity θέματα που παρουσιάζει (και ενδιαφέρεται βεβαίως για τη συγκεκριμένη πληροφορία), τότε ο Τζορτζ Κλούνει πρόκειται να γίνει σύντομα πατέρας. Σύμφωνα με το περιοδικό που "χτίζει" με αυτή την πληροφορία το εξώφυλλο του, η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Αμάλ είναι στον τρίτο μήνα, αλλά το ζευγάρι θέλει να κρατήσει για λίγο ακόμη κρυφή την εγκυμοσύνη.

OK: Ο George Clooney θα γίνει πατέρας Facebook Twitter

Η πηγή που μίλησε στο περιοδικό, εξηγεί ότι το ζευγάρι είναι πολύ νευρικό για τυχόν επιπλοκές και θα περιμένει πιθανώς έναν ακόμη μήνα πριν ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στην οικογένεια και τους στενούς φίλους.

Η ίδια πηγή επίσης αποκαλύπτει στο περιοδικό ότι για το ζευγάρι δεν χρειάστηκε εξωσωματική προκειμένου να μείνει έγκυος η Αμάλ, αλλά ο "παραδοσιακός" πατροπαράδοτος τρόπος.

Ο άνθρωπος του περιβάλλοντος του ζευγαριού που μίλησε, και είπε όλα αυτά σύμφωνα με το περιοδικό, έδωσε πολλές ακόμη πληροφορίες, η βασική ωστόσο είναι ότι δεν γνωρίζουν ακόμη το φύλο του παιδιού.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM