Θέλει και η Lindsay Lohan να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020

Θέλει και η Lindsay Lohan να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020 Facebook Twitter
3

Kαι ενώ ακόμη οι Αμερικανοί δεν ξέρουν ποιος θα είναι ο νέος τους πρόεδρος οι αναπάντεχες υποψηφιότητες για την προεδρία του 2020 συνεχίζονται.


Μετά τον ράπερ και σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, ήρθε μια ακόμη προσωπικότητα της showbiz έδειξε ενδιαφέρον για την υποψηφιότητα του αξιώματος του Προέδρου των ΗΠΑ για το 2020.


Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο Lindsay Lohan που είχε πολλές φορές στο παρελθόν προβλήματα με τη δικαιοσύνη για κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, αποκάλυψε τις προθέσεις της μέσω Instagram.

Η 29χρονη, ανέβασε μία φωτογραφία της από τον Δείπνο των Ανταποκριτών στο Λευκό Οίκο το 2012 γράφοντας: «Το # 2020 μπορεί να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος. Μέσα από σκαμπανεβάσματα #YESWECAN ας το κάνουμε αυτό kanyewest».

Θέλει και η Lindsay Lohan να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020 Facebook Twitter

Και ενώ όλοι μπορεί να πίστεψαν πως αστειεύεται ή μιλά υποθετικά. με μια δεύτερη φωτογραφία προχώρησε στην πρώτη της «προγραμματική δήλωση» λέγοντας πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει ως πρόεδρος θα είναι να φροντίσει όλα τα παιδιά που υποφέρουν στον κόσμο.

Θέλει και η Lindsay Lohan να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020 Facebook Twitter
Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM